Satu Mare are un nou Consiliu Judetean. Presedintele Pataki Csaba: "Vreau sa lucrez in fiecare zi in folosul satmarenilor"

Miercuri, 22 Iunie 2016, ora 16:00
92 citiri
Satu Mare are un nou Consiliu Judetean. Noii alesi au depus astazi juramantul si au fost votati si presedintele si vicepresedintii Consiliului Judetean pentru urmatorii patru ani de zile. Satu Mare are un nou Consiliu Judetean. Alesii au fost validati in cadrul sedintei de constituire si au depus jurmantul pentru investirea in functie. Tot astazi a fost ales si noul presedinte al Consiliului Judetean. Pataki Csaba a fost ales cu unanimitate de voturi, fiind singura propunere facuta in plenul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.