VIDEO. S-a deschis Cinema ONE Laserplex, SPARTAN si primul hub comunitar, la Aushopping Satu Mare!

   

Finalul acestei saptamani le aduce satmarenilor o multime de noutati si evenimente culturale si artistice la Aushopping Satu Mare! De vineri pana duminica, fiecare vizita in centrul comercial va fi rasplatita cu zeci de activitati pentru toate varstele, premii, delicii culinare si multa distractie.
6 decembrie: deschidere oficiala Cinema One Laserplex si 4500 de premii
Cinema One Laserplex si-a deschis portile astazi, 6 decembrie, si le-a pregatit satmarenilor oferte speciale: pana pe 12 decembrie toate filmele achizitionate la caseriile cinematografului vor avea tarif unic de 15 lei, iar cumpararea biletelor prin aplicatia de mobil Cinema One aduce satmarenilor o reducere suplimentara de 10%.

Mai mult, pentru cei care isi vor achizitiona bilete la film in perioada 6-8 decembrie, Cinema One Laserplex va oferi din partea casei popcorn si suc la dozator la 0.5 L, iar primii 2500 de clienti vor fi rasplatiti cu cadouri oferite in incinta cinematografului.

In plus, primii 2000 de satmareni care viziteaza food-court-ul incepand cu ora 12:00 vor fi rasplatiti cu vouchere de 10 lei pe care le pot folosi la Spartan, Auchan si Famous Cafe.

Pe parcursul zilei, cei prezenti se vor putea bucura de spectacole de dans si muzica, ateliere tematice pentru copii, spectacole de magie, precum si de o prezentare de moda inedita oferita de Creation du Mode.

SPARTAN a deschis restaurant la Aushopping Satu Mare
SPARTAN a deschis restaurant la Aushopping Satu Mare, odata cu deschiderea Cinema One Laserplex si ii asteapta pe satmareni cu o gama variata de bunatati.

SPARTAN Satu Mare --> imagini VIDEO

Sambata, 7 decembrie: super spectacol Gasca Zurli si Gala Comunitatii
Cea mai iubita gasca de artisti din Romania vine la Aushopping sambata aceasta, incepand cu ora 12:00! Fetita Zurli, Zana Buna si Tanti Prezentatoarea le dau intalnire satmarenilor la o petrecere plina de fantezie, cu povesti fermecate, muzica si dansuri animate.

Ziua va continua in acelasi spirit al bucuriei, celebrand satmarenii implicati in cadrul Galei Comunitatii. Incepand cu ora 15.00, 30 de proiecte culturale, sportive, educationale si de divertisment vor fi prezentate, iar patru dintre ele vor pleca acasa cu premii ce cumuleaza 5000 de euro.

Duminica, 8 decembrie: evenimente creative pentru toata familia
Ziua de duminica debuteaza cu ateliere interactive pregatite de Gasca Michelino Kids Corner si continua de la ora 12:00 cu spectacolul "Ella Bella il cauta pe Mos Craciun" si de la ora 13:30 cu reprezentatia de teatru pentru copii in limba maghiara "Vrajitorul din Oz".

Centrul Comercial Aushopping Satu Mare promite 3 zile cu premii, evenimente creative si multe momente faine intre satmareni.

Toate detaliile despre evenimentele organizate de Aushopping Satu Mare sunt disponibile pe pagina de facebook www.facebook.com/AushoppingSatuMare si website-ul https://aushopping.ro/aushopping-satu-mare.

Pentru a fi la curent cu stirile PortalSM, va invitam sa ne urmariti si pe Facebook.
Vineri, 06 Decembrie 2019, ora 06:48
Sursa: Portalsm.ro

Portalsm.ro
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor