Minciunile prin omisiune ale doamnei Viorica Dancila

30 Septembrie 2018 - Minciunile prin omisiune ale doamnei Viorica Dancila

Calul de bataie al premierului nostru, atunci cand se lauda cu propriile succese, dar si cu cele ale partidului aflat sub zodia programului de guvernare, este fara indoiala cresterea economica.

Scadere somaj

Rata somajului, in scadere in ianuarie

01 Martie 2013 - Rata somajului, in scadere in ianuarie

Rata somajului ajustata sezonier a scazut, in ianuarie 2013 fata de luna precedenta, conform datelor prezentate vineri de Institutul National de Statistica (INS).

Scaderea ratei somajului nu reflecta situatia economica reala - analiza ING Bank

22 Aprilie 2011 - Scaderea ratei somajului nu reflecta situatia economica reala - analiza ING Bank

Scaderea ratei somajului pare spectaculoasa, insa nu reflecta situatia economica reala din Romania, se arata intr-o analiza a ING Bank.

Rata somajului a scazut la 6,58 la suta. Unde sunt cei mai multi someri?

19 Martie 2011 - Rata somajului a scazut la 6,58 la suta. Unde sunt cei mai multi someri?

Rata somajului s-a redus cu 0,16 puncte procentuale in luna februarie, comparativ cu ianuarie, ajungand la nivelul de 6,58 la suta, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Somajul a scazut in luna iunie la 7,44%

07 Iulie 2010 - Somajul a scazut in luna iunie la 7,44%

Rata somajului a scazut in iunie, pentru a treia luna consecutiv, ajungand la 7,44%, arata statisticile Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Top 3 știri din presa centrală

Ce se întâmplă dacă mergi cu mașina electrică în Grecia. Noile reguli îi dau peste cap pe șoferi chiar înainte de concedii
Șoferii de mașini electrice, hibride sau alimentate cu gaz petrolier lichefiat (GPL) trebuie să respecte noi reguli pentru a le fi permis...

Ministrul Agriculturii susține că România și-ar putea crește de 5 ori producția de porumb, după 2027. Ce ar urma să aducă acest salt imens
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, susține că producția de porumb a României ar urma să ajungă la 15 tone per hectar, după finalizarea...

Lovitură cruntă pentru Tesla. Nu mai reușește să-și vândă mașinile
Tesla a redus producţia celui mai bine vândut vehicul electric al său, Model Y, la fabrica sa din Shanghai, cu cel puţin 20%, începând cu...
  1. Una dintre facultățile la modă în ultimii ani, la care concurența este uriașă, desființată de o absolventă. "Majoritatea nu știu situația reală din spate, până e prea târziu"
  2. Corporatiștii români, exasperați de indieni la locul de muncă. "Una, două, salut băieți, puteți verifica?"/ "Am ajuns să vorbesc și eu o engleză stricată"
  3. Când vom folosi în România moneda euro
  4. Schimbare la Antena 1. Ramona Olaru nu va mai fi văzută la ”Neața cu Răzvan și Dani”. Care e motivul și cine vine în loc
  5. Care sunt cei mai periculoși șoferi din trafic. "În 90% din cazuri, cel din fața mea rupe frâna, apoi, opțional, semnalizează"
  6. Cum pot fi învinse mafia pădurilor și mafia gunoaielor
  7. Cine vrei să te reprezinte în Parlamentul European? O comparație între candidații principalelor partide
  8. Ucraina a devastat o forță strategică a Rusiei: Distrusă de o tehnologie avansată în plină noapte VIDEO
  9. Românii plătesc cele mai mari taxe din Uniunea Europeană pe muncă
  10. Gafe de colecție la interviurile de angajare. "L-am stricat în câteva secunde după ce am fost întrebată cum ați ajuns aici astăzi?"