„Cât voi fi eu aici, homosexualul ăsta nu o să intre”. Maurice Munteanu, noi dezvăluiri în scandalul sexual din industria cinematografică

Sambata, 01 Octombrie 2022, ora 21:32
39653 citiri
„Cât voi fi eu aici, homosexualul ăsta nu o să intre”. Maurice Munteanu, noi dezvăluiri în scandalul sexual din industria cinematografică
Maurice Munteanu a adus acuze grave la adresa actorului Florin Zamfirescu FOTO Facebook / Marice Munteanu

Maurice Munteanu a dezvăluit într-un mesaj pe Facebook despre experiența prin care a trecut în timpul admiterii de la UNATC, aducând acuze grave la adresa actorului Florin Zamfirescu.

Maurice Munteanu este editor de fashion de 18 ani la revista ELLE, una dintre cele mai cunoscute reviste de modă din România, și jurat al emisiunii „Bravo, ai Stil!”. Într-un mesaj pe Facebook, acesta a reacționat în scandalul sexual din industria cinematografică.

Acesta îl acuză pe actorul Florin Zamfirescu că a avut o reacție deplasată a încercat să intre la UNATC.

„În ultimele zile am tot citit comentarii legate de abuzurile din UNATC, dar mai ales comentarii generate de aceste comentarii, unele dintre ele plasate chiar de copiii profesorilor care m-au abuzat și pe mine, la 18 ani, pe vremea cînd și eu eram un copil. Țin minte prima întrebare pe care mi-a adresat-o Florin Zamfirescu la admitere - "ai prietenă?" - și, desigur, tot coșmarul declanșat ulterior de această întrebare. Dar și umilințele. Și rușinea, și faptul că mă simțeam neputincios la cei 18 ani ai mei - "realizezi că asta e o problemă, nu?". Pentru cine, mai exact, domnule Zamfirescu, este o problemă? Mi-am răspuns singur. M-a ajutat și abordarea auriferă a maestrului”, a afirmat Munteanu.

El a mai vorbit despre o altă ocazie în care un asistent a spus despre acesta „nu îl luați pe ăsta că e homosexual”.

„În timpul unei alte probe, fix în momentul monologului, Ion Cojar, care mă voia la clasă, este abordat de un asistent. Eu aud ce îi spune asistentul - "nu îl luați pe ăsta, că e homosexual!". Repet - aveam 18 ani și mă aflam pe o scenă, în fața unei comisii de admitere. Și mi-am continuat proba. Deși aș fi preferat să mor. Dumneavoastră cum ați fi procedat?

La unul dintre ateliere, Gelu Colceag, pe care nu îl cunoșteam, intră în clasă, dînd cu ușa de perete. Vine direct la mine și mă întreabă fioros - "cum te cheamă?". Eu îi răspund, entuziasmat, cu vitalitatea tînărului de 18 ani. Dar o prietenă care mă însoțea, îl aude pe hol spunându-le unor asistenți - "cât voi fi eu aici, homosexualul ăsta nu o să intre".

Nu aș fi reluat subiectul, dar scîrba infinită pe care mi-a produs-o vizionarea unor fragmente dintr-un podcast recent, nu mă lasă să tac. Și, în fond, de ce să tac? Trauma pe care mi-au provocat-o acei monștri, care au influențat generații, este enormă”, mărturisește Munteanu.

Își încheie mesajul cu un apel către universitari:

”UNATC I. L. Caragiale, sper că veți avea grijă de tineri. Se apropie admiterea. Ce-ar fi să nu le mai distrugeți viitorul?”.

Eveniment Quarterly Report

Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că i-a lăsat conturile pe minus cu miliarde de lei. Pe de altă parte, În schimb, Gabriela Firea susține că edilul prezintă doar...
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Deputatul liberal Dan Vîlceanu, fost ministru al Finanţelor, a criticat vineri, 29 septembrie, măsurile fiscale pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Acesta...
#scandal sexual, #maurice munteanu, #Florin Zamfirescu , #actori