Membri AUR, agresați fizic de un bărbat în faţa Primăriei Voluntari: ”Hai, repede, strângeți tot!” VIDEO

Luni, 01 Mai 2023, ora 20:48
3729 citiri
Membri AUR, agresați fizic de un bărbat în faţa Primăriei Voluntari: ”Hai, repede, strângeți tot!” VIDEO
Agresorul l-a scuipat și l-a lovit pumnul pe unul dintre membrii echipei, potrivit AUR FOTO Facebook / AUR

O echipă a filialei AUR Ilfov a fost agresată fizic în faţa Primăriei Voluntari luni, 1 mai, de către un bărbat, a transmis partidul într-o informare de presă.

UPDATE 23:02 Polițiștii din Ilfov au anunțat că membrii AUR care au fost agresați au depus plângere împotriva agresorului. Chemați la fața locului, polițiștii au identificat 3 persoane care au precizat că au fost victimele unor infracțiuni, respectiv una dintre ele prin lovire, iar celelalte două, prin amenințări, a transmis IPJ Ilfov.

Știrea inițială:

Incidentul a avut loc în timp ce membrii AUR împărţeau flyere pentru protestul din 6 mai.

Conform sursei citate, agresorul şi-a pierdut cumpătul la vederea însemnelor Alianţei pentru Unirea Românilor, l-a scuipat și l-a lovit pumnul pe unul dintre membrii echipei.

”Hai, repede, repede, strângeți tot! Ce cauți tu în casa mea, în curtea mea? Aici eu au turnat betoanele astea”, le-a spus agresorul.

Echipa se afla într-o zonă publică din faţa primăriei Voluntari.

Agresorul se afla în compania unui grup de aproximativ 20 de persoane. Chiar dacă înaintea incidentului membrii AUR au fost chestionaţi de Poliţia Locală cu privire la activitatea desfăşurată, în momentul evenimentului poliţiştii locali erau retraşi în proximitatea primăriei, neintervenind împotriva agresorului, potrivit News.ro

„Incidentul a avut loc în timpul unei acţiuni derulate sub sigla Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Unul dintre membrii echipei AUR a fost scuipat şi lovit cu pumnul de agresor, care şi-a ieşit din minţi la vederea însemnelor AUR. Acţiunea AUR a fost promovată atât pe reţelele de socializare, cât şi zilele trecute prin pliante ce anunţau ora şi locul desfăşurării, astfel încât oricine putea să ştie despre desfăşurarea acţiunii, inclusiv susţinătorii primarului Pandele”, arată comunicatul de presă al partidului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
#scandal, #membri aur, #agresiune, #primaria Voluntari , #scandal