Președintele unei asociații de proprietari cere închiderea sucursalei băncii austriece de la parterul blocului: "Luăm atitudine!"

Sambata, 10 Decembrie 2022, ora 14:59
8160 citiri
Președintele unei asociații de proprietari cere închiderea sucursalei băncii austriece de la parterul blocului: "Luăm atitudine!"
Blocul din Iași FOTO Ziarul de Iași

O asociație de proprietari din centrul Iașiului vrea să închidă biroul Raiffeisen austriac și Mega Image-ul belgiano-olandez de la parterul blocului.

Președintele Asociației de Proprietari Ștefan cel Mare și Sfânt, Pavel Pantea, vrea astfel să răspundă refuzului Austriei de a primi România în Schengen.

Acesta cere închiderea unităților comerciale austrice și olandeze care sunt la parterul blocului din centrul orașului. Este vorba despre biroul Raiffeisen austriac și Mega Image-ul belgiano-olandez de la parter.

”Luăm atitudine!

Tot de la noi cei de jos vor veni schimbările.

Să ia această măsură toate asociațiile de proprietari și am DESFIINȚAT corporațiile globalistilor IMEDIAT.

Nu pot spune că sunt disperat că nu am întrat în Schengen, pentru că nu vor veni adevărații investitori la noi niciodată, adică cei care vor construi fabrici, vor angaja mii de români și vor reinvesti profitul tot aici, dar să se opună Olanda și Austria, țările care au cele mai multe afaceri în România facilitate de stat și proprietăți cumpărate de POMANĂ, nu putem accepta!”, a scris Pavel Pantea pe Facebook.

Îndemnul lui Pavel Pantea a fost imediat comentat în mediul online, iar cei mai mulți l-au felicitat, iar alții s-au luat la harță între ei. Unii doresc generalizarea unor astfel de acțiuni, în timp ce alții spun că măsura nu ar face decât să se piardă joburi pentru angajați.

"Așa, și locurile de munca a oamenilor? Bănuiesc că atât la banca cât și la supermarket lucrează personal românesc, ei ce fac?la ei vă gândiți?"

"Raportat la distrugerile si umilințele pe care ni le fac, nu cred ca locurile de munca sunt atat de mulțumitoare pentru romani...si observ ca sunteti bugetară cu facilitati maxime, dar va doare tare sufletul de globalisti, a răspuns inițiatorul demersului.

Domnule am citit de 3 ori să văd dacă pot să cred! Toti luati exemplu! Este cea mai mare bucurie să vad asta. Să nu cedăm . Uniți trebuie să scoatem din țară jigodiile austriece! Sunt dintre cei mai asupritori ai românilor. "

"Să vă urmeze cât mai mulți exemplul. Și eu merg mâine și închid conturile pe firma și persoană fizică de la BCR!"

"Dacă ar fi uniți toți transportatorii din România și Bulgaria, ar trebuii ca toate tirurile sa se ducă peste ei în Viena și sa le arate ce înseamnă să fie umiliți, sa stea cu orele și zilele în ambuteiaje pe șosele fără ca nimeni sa le pese de ei."

"Dar cei care au spațiile in proprietate, crezi ca sunt de acord?? La ce chirii încasează?"

"Nu trebuie acordul lor, adunarea generală a asociației HOTĂRĂȘTE", a răspuns inițiatorul.

Portul de la frontiera Uniunii. Cele mai importante transporturi din Portul Constanța în 2023
Portul de la frontiera Uniunii. Cele mai importante transporturi din Portul Constanța în 2023
Discuțiile despre spațiul Schengen și uniunea vamală au gravitat, în ultimii ani, în jurul Portului Constanța, unul dintre cele mai importante punct de acces pentru mărfurile care intră...
Standurile cu cârnați din Viena ar putea fi incluse pe lista patrimoniului UNESCO
Standurile cu cârnați din Viena ar putea fi incluse pe lista patrimoniului UNESCO
Standurile din Viena care vând cârnați, alături de diverse garnituri și bere, au fost propuse pentru includerea în patrimoniul UNESCO. Asociația care le susține candidatura susține că e...
#Schengen Romania aderare, #Austria, #boicot, #presedinte, #asociatie proprietari, #inchidere, #spatii comerciale , #Spatiul Schengen
  1. Șeful "fabricii de troli" fondată de Prigojin, arestat în Rusia, la un an de la revolta mercenarilor Wagner
  2. Tradiții și superstiții de Sânziene. Ce să nu faci de sărbătoarea Nașterii Sf. Ioan Botezătorul
  3. Ucrainenii au lovit postul de comandă al infanteriei motorizate ruse din regiunea Belgorod
  4. Ucraina este prinsă într-o capcană strategică a Rusiei. Un expert în securitate explică ce trebuie să facă pentru a câștiga războiul
  5. Debarcaderul plutitor al armatei americane pentru ajutoare în Gaza nu poate fi folosit în condiții de mare agitată. „Au calculat greșit“
  6. Hoț prins de polițiști când ieșea din casa pe care o jefuise. Le-a mărturisit și alte infracțiuni care se lasă cu dosar penal
  7. Arme ”ieftine“ împotriva dronelor sunt testate în Marea Britanie. Costă sub un leu tragerea
  8. Scandal pe plajă la Eforie. Mai mulți turiști s-au luat la bătaie. Poliția îi audiază pe cei implicați VIDEO
  9. UPDATE Accident la o fabrică de lactate: Patru bărbați au căzut într-un bazin de decantare. Toți au murit. Printre ei, directorul firmei VIDEO
  10. Sfatul lui Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, pentru femeia abuzată de soț: ”Soluţia este să nu vă despărţiţi”