Cum s-a schimbat Putin în ultimii 20 de ani. ”Nici măcar nu i se mai vede mânia pe față. Pomeții i s-au blocat din cauza Botoxului” VIDEO

Joi, 12 Ianuarie 2023, ora 09:09
5164 citiri
Cum s-a schimbat Putin în ultimii 20 de ani. ”Nici măcar nu i se mai vede mânia pe față. Pomeții i s-au blocat din cauza Botoxului” VIDEO
Putin s-a schimbat atât psihologic, cât și fizic FOTO Twitter

Leonid Nevzlin, un om de afaceri ruso-israelian și fost șef al gigantului petrolier Yukos, a spus că Vladimir Putin cel de azi a devenit complet diferit de ceea ce era la începutul carierei sale.

Potrivit acestuia, Putin s-a schimbat atât psihologic, cât și fizic.

"Era viu. Dacă era furios, atunci era vizibil. Acum nici măcar nu i se vede mânia pe față. Acest joc al pomeților i s-a blocat din cauza Botoxului sau din alt motiv. Dar nu i se mai vede furia, ca înainte. Mi se pare că nu este deloc capabil să-și arate emoțile. Este deprimat", și-a exprimat opinia Nevzlin într-un interviu care poate fi vizionat pe canalul YouTube "În vizită la Gordon".

După cum își amintește Nevzlin, a avut o discuție lungă cu Putin o singură dată, chiar la sediul FSB (serviciul de securitate rus) din Lubyanka, unde a fost invitat la o întâlnire, la inițiativa lui Roman Abramovici.

"Se pare că a vrut să mă prezinte lui Putin, care era succesorul al lui Elțin, dar nu știam despre asta, așa că am vorbit cu el ca șef al FSB și nu ca viitor președinte. Atunci încă nu mi-a fost clar", spune omul de afaceri.

La vremea respectivă Putin era un „tânăr punk, din curta Kremlinului” cu glume ascuțite, o persoană deșteaptă care înțelegea la ce nivel a ajuns, în plus, știa să lucreze cu oamenii și să-i atragă de partea sa, așa cum a făcut cu Abramovici, Iumașev, Ciubais și alții. Dar când a început pandemia COVID, Putin s-a transformat într-o cu totul altă persoană.

S-a retras din lumea în buncăr, fără a vrea să meargă nicăieri și să nu facă nimic.

"Mulți oameni, inclusiv cei din Sankt Petersburg, observă că a devenit complet diferit, a încetat să mai emită ordine. Acum chiar nu decide nimic. Este clar că persoana este într-un fel de prosternare", a spus Nevzlin.

#schimbare, #Vladimir Putin, #20 ani, #botox, #oligarh rus, #descriere , #stiri Vladimir Putin