Coșmarul unei adolescente agresate sexual la școala de șoferi: „Mi-aţi cerut scuze, da' eu mă trezesc noaptea din somn, tresar”

Luni, 28 Martie 2022, ora 03:19
13402 citiri
Coșmarul unei adolescente agresate sexual la școala de șoferi: „Mi-aţi cerut scuze, da' eu mă trezesc noaptea din somn, tresar”
Adolescenta a sesizat Poliția în urma agresiunii FOTO Pixabay

Un instructor auto în vârstă de 67 de ani din Brăila a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare și plata unor daune de 5.000 de lei pentru că a agresat-o sexual pe o cursantă care era la data faptei încă minoră, neavând împlinită vârsta de 18 ani.

Agresiunea a avut loc în noiembrie 2020. Adolescenta era la cursul de condus și se afla la volan, cu instructorul pe scaunul din dreapta. La un moment dat, instructorul auto a agresat-o sexual pe fată: „a atins-o, a mângâiat-o şi ciupit-o în zona genitală cu degetele, a mângâiat-o în zona sânilor şi a sărutat-o pe sâni, pe frunte şi pe buze”.

Instructorul a încercat și cu mama fetei

În prima fază adolescenta s-a blocat, dar a reușit să se opună agresiunii instructorului, iar când a coborât din mașină și-a anunțat mama că a fost pe punctul de a fi violată. Audiată în calitate de martor, mama fetei, care a fost la rândul său eleva instructorului auto, a declarat că si faţă de ea instructorul a făcut mai multe gesturi cu conotație sexuală sau a folosit replici de flirt, în sensul că o atingea în permanență cu mâna pe piciorul drept și umărul drept cu toate că nu era cazul.

Femeia a mai declarat că la un moment dat instructorul a atins-o pe umărul drept și a început să tragă de breteaua sutienului şi pentru nu se mai oprea, i-a solicitat să se oprească și să o lase în pace pentru a se putea concentra la condus.

„Am vrut să te bucuri şi tu”

În urma plângerii depuse de fată la Poliție, instructorul a fost înregistrat vorbind cu fata despre incident. Practic, adolescenta s-a sunat să discute despre ce s-a întâmplat și de ce a agresat-o sexual:

VICTIMA: Vreau să stabilim ce s-a întâmplat...Vreau să ştiu exact ce aţi văzut la mine...De ce aţi făcut chestia asta?

INSTRUCTORUL: Băi, M....Am vrut să te bucuri şi tu. Am văzut că-ţi plăcea, că...când îţi făceam complimente...

VICTIMA: Nu mi-a plăcut.

INSTRUCTORUL: Bine. Şi nu puteai să-mi spui?

VICTIMA: Păi, nu mi-a plăcut. Eu v-am dat la o parte...

INSTRUCTORUL: Bine...

VICTIMA: Dar după asta, tot aţi încercat. Mie mi-a fost am...Nu mi s-a întâmplat asta vreodată să...

INSTRUCTORUL: Bine, mă, M.. Bine. Lasă, că vorbim când ne vedem, da?

Când vrei tu, atunci mă suni şi ne-ntâlnim. Mâine vrei să vii cu...Mâine vrei să vii cu B.? Vrei să mă duc eu cu el să vină la...Nu mâine, sâmbătă?

VICTIMA: Nu ştiu...

INSTRUCTORUL: Bine.

VICTIMA: Că o să am treabă.

INSTRUCTORUL: Bine, atunci! Aia mică ce face? Cu cine este?

VICTIMA: Nu ştiu. Da' vreau să vorbim acuma, că...Nu...

INSTRUCTORUL: Hai, mă! Zi-mi ce vrei!

VICTIMA: Păi, nu mi-a plăcut când mi-aţi băgat mâna jos...

INSTRUCTORUL: Am înţeles. Ţi-am cerut scuze. Gata! Asta este.

VICTIMA: Păi, mi-aţi cerut scuze, da' eu mă trezesc noaptea din somn. Tresar...Nu pot să mă liniştesc.

INSTRUCTORUL: Linişteşte-te! Te-am rugat de ieri. Bine. Zici că nu s-a întâmplat şi gata. Nici mie nu mi-e bine, să ştii. Bine...Ne auzim mai...

VICTIMA: Şi dacă o...continuăm...Dacă se repetă?

INSTRUCTORUL: M., ţi-am promis pe cuvânt de onoare? Ce-am vorbit noi amândoi? Am fost ca nişte oameni serioşi, da? Ne-am ocupat unul de altul...Ne-am...Am învăţat tot ce trebuie...îţi promit că vei fi şofer...Asta este! Bine. îţi cer scuze încă o dată şi...Vorbim altă dată. Pa-pa!

VICTIMA: Aăă...

INSTRUCTORUL: Da.

VICTIMA: Pot să vă mai întreb ceva?

INSTRUCTORUL: Te rog!

VICTIMA: V-a plăcut de mine?

INSTRUCTORUL:...(râde). Hai mă, ce dracu'! Eu simt om bătrân, măi, M.! Bine.

VICTIMA:Păi, şi de ce mi-aţi pus mâna pe sâni şi mâna jos?

INSTRUCTORUL: Bine!Bine! Lasă, gata! Pa-pa!

VICTIMA: La revedere!

Ulterior, și într-o înregistrare cu iubitul fetei, cel care i-a și recomandat tinerei cu cine să facă școala de șoferi, instructorul recunoaște agresiunea sexuală, dar minimalizează gravitatea faptei. „Crede-mă, pe cuvântul meu, atâta, am mângâiat-o!", îi spune instructorul tânărului.

La proces, instructorul auto a recunoscut acuzațiile, cerând să fie judecat în procedură simplificată, care îi aduce o reducere cu o treime a pedepsei. În urma procesului, bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și plata unor daune de 5.000 de lei (adolescenta a cerut 200.000 de euro).

„Instanţa a avut în vedere totodată faptul că inculpatul a avut o atitudine sinceră, recunoscând fapta comisă, infracţiunea care formează obiectul dosarului reprezentând un incident izolat în viaţa inculpatului”, se arată în sentința de condamnare a instructorului auto.

Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#scoala de soferi, #agresiune sexuala, #adolescenta, #instructor auto , #justitie