Absolventii Laude-Reut, pod al prieteniei romano-israeliene

Advertorial
Luni, 14 Septembrie 2020, ora 16:59
7598 citiri
Absolventii Laude-Reut, pod al prieteniei romano-israeliene

In mod traditional, ca la fiecare mijloc de septembrie si in apropierea Anului Nou evreiesc ce urmeaza a fi sarbatorit la acest final de saptamana, in prezenta Ambasadorului David Saranga, Presedinte Onorific al Laude-Reut Board of Trustees, absolventii promotiei 2020 s-au reunit in Piata Leul Ierusalimului, in fata cladirii Academician Nicolae Cajal, sediul liceului Laude-Reut, pentru a preda stafeta elevilor de clasa a XII-a, care le calca pe urme spre succes.

Generatia 2020, cea de a 11-a din existenta liceului Laude-Reut, a adaugat panopliei media 10 la bacalaureat si 22 de note de 10 la probele acestui examen, ceea ce situeaza institutia noastra printre primele in Bucuresti, cu media 9,50.

In aer liber si in conditii de distantare fizica, 16 absolventi din 30 au primit diploma Magna Cum Laude, cea mai inalta distinctie acordata la finalul liceului nostru elevilor care obtin minimum media 9,50 la bacalaureat, o adevarata carte de vizita a pregatirii si seriozitatii lor pe noul drum pe care au pornit, la universitati de top din Europa, Statele Unite ale Americii si Israel.

Ceremonia emotionanta s-a dorit a fi si una de absolvire, nu doar de premiere si ramas bun, intrucat aceasta generatie, atat de incercata de pandemie, nu a beneficiat de banchetul de final al clasei a XII-a. Gandurile lor, impartasite restransei audiente din spatele mastilor pe care suntem nevoiti a le purta, au surprins atat gratitudinea fata de profesori, cat si provocarile marcante ale acestui an.

Alaturi de diriginti si colegii lor mai tineri, legati simbolic cu panglici in culorile Laude-Reut, dar si cu mii de fire nevazute ale colegialitatii, am creat un pod al prieteniei, precum excelent a punctat E.S. Ambasadorul Saranga, si le-am urat drum lin in viata, reamintindu-le ca ii asteptam mereu acasa, in marea familie Laude-Reut ai carei membri raman pentru totdeauna. In cinstea lor, baloane alb-albastre si-au luat zborul in vazduh, purtand visurile lor inalte pe care suntem convinsi ca le vor implini cu mare determinare.

Complexul Educational Laude-Reut a reluat astazi cursurile pentru cei 495 de elevi in toate ciclurile, de la gradinita la liceu, deschizand astfel anul scolar 2020-2021 in format hibrid (fata in fata si online).

Din motive de securitate si sanatate, in contextul pandemiei COVID-19, elevii nu au avut parte de o ceremonie de bun (re) venit la scoala, cu toata emotia revederii, ci de triaj medical, termometrizare, trasee de deplasare in incinta institutiei, reguli de purtare a mastii si de interactiune la distanta cu colegii si profesorii de care le-a fost dor din 12 martie 2020.

Sanatate si succes tuturor!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Două fete, de 6 și 11 ani, atacate cu un cuțit în apropierea unei școli din Franța. Primele informații despre agresor
Două fete, de 6 și 11 ani, atacate cu un cuțit în apropierea unei școli din Franța. Primele informații despre agresor
Două fete de 6 și 11 ani au fost transportate la spital joi, 18 aprilie, după ce au fost atacate cu un cuțit de un bărbat, în apropierea unei școli. Incidentul a avut loc în orașul...
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#scoala, #Laude Reut Educational Complex , #absolventi