Prima scoala de magie din Romania isi testeaza absolventii

Miercuri, 09 Iunie 2010, ora 14:22
6020 citiri
Prima scoala de magie din Romania isi testeaza absolventii
Foto: BuyCostumes.com

Primii magicieni scoliti in Romania la "Academia de magie" vor sustine sambata un examen de evaluare, dupa un an de cursuri in iluzionism.

Cursurile Academiei de Magie, sustinute si coordonate de Andrei Teasca si invitatii sai, s-au desfasurat pe perioada anului universitar 2009-2010 si au abordat doua directii principale: Iluzionism (istoria magiei, close-up, mentalism, magie de scena, iluzii, etc.) si Arta Actorului (pantomima, miscare scenica, dictie, etc.), dupa cum se arata intr-un comunicat al Teatrului de Magie, remis Ziare.com.

Absolventii vor primi in urma evaluarii cate o diploma in functie de gradul de cunostinte.

Prima diploma este acordata profesionistilor in urma evaluarii competentelor in domeniul Artele Spectacolului (Iluzionism), specializarea "magician".

Examenul consta in prezentarea unui moment de magie de 3-7 minute, care sa cuprinda cate un truc sau rutina din fiecare stil al acestei arte, dar si o parte teoretica: intrebari si raspunsuri - improvizatie pe tema data.

Cea de-a doua diploma va fi acordata celor care au aprofundat cursul "Terapia Sufletului".

Printre cursantii Academiei de Magie s-au remarcat si tineri foarte talentati, carora Andrei Teasca le-a oferit cate un rol in spectacolele Teatrului de Magie.

"Ideea unei Academii de Magie am avut-o inca de la primul spectacol de iluzionism pe care l-am facut in Romania. Nu m-am gandit insa ca o vom deschide atat de repede, dar nenumaratele solicitari primite atat pe mail, cat si pe blog mi-au confirmat ca romanii au inceput sa descopere si sa fie interesati de magie", a declarat Andrei Teasca, fondator al Teatrului de Magie si singurul iluzionist roman licentiat in Arta Actorului.

Cursurile vor reincepe din 18 septembrie si se vor tine sambata si duminica.

Nu exista o limita de varsta pentru cei care doresc sa devina elevi ai Academiei de Magie. Inscrierile se pot face la academiademagie@yahoo.com, iar detalii privind locatie, preturi si ora primului curs vor putea fi gasite pe site-ul TeatruldeMagie.ro, incepand cu luna septembrie.

Teatrul de Magie este prima institutie din Romania care aduce in atentia publicului fascinanta arta a magiei, propunandu-si sa o promoveze ca arta de spectacol si sa dezvaluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#scoala magie, #prima scoala magie, #Academia Magie, #Teatrul Magie , #absolventi