Promovabilitate de 100% la BAC, daca liceul este privat

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 19:34
4257 citiri
Promovabilitate de 100% la BAC, daca liceul este privat
foto: Marius Mitrache / Mia Albescu

Toti absolventii unicului liceu privat din Hunedoara, Liceul Apollonius, au trecut cu brio examenul de Bacalaureat.

Din totalul absolventilor, doar 40 nu au luat examenul in prima sesiune, insa in cea de a doua au reusit toti sa promoveze.

"Este prima promotie care da Bacalaureatul la un liceu privat in judetul Hunedoara si faptul ca din 119 absolventi, doar 40 au dat examen acum in toamna si au si luat toti este o performanta. Promovabilitatea de suta la suta ne bucura si ne incurajeaza generatiile care urmeaza", spune Elena Contoman, director al Liceului Apollonius.

Liceul Apollonius este si singurul din judet in care elevii isi desfasoara cursurile in weekend-uri.

"Liceul nostru este primul particular din judet si prima promotie a absolvit in intregime si a si luat bacalaureatul. Avem clase acum de la a IX-a pana la a XIII-a, iar la anul dam din nou Bacalaureatul. Avem aici oameni din toate categoriile de varsta, de la cei care au implinit 18 ani si nu au luat bacalaureatul la un liceu cu predare in regim normal, pana la cei care sunt mai in varsta si au o scoala de meserii, ori cei care nu au reusit sa intre la un liceu de masa si vor sa urmeze la noi cursurile", spune Mia Albescu, managerul Liceului Apollonius.

Liceul Apollonius are profil economic, iar absolventii primesc diplome la fel ca si cei care urmeaza scoala de masa, recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#absolventi promovabilitate bac, #examen Bacalaureat, #liceu privat hunedoara , #absolventi