Ziare.com

A fost publicata brosura de admitere in invatamantul liceal, profesional de stat si invatamantul dual

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 19:57

   

A fost publicata brosura de admitere in invatamantul liceal, profesional de stat si invatamantul dual
Brosura de admitere in invatamantul liceal, profesional de stat si invatamantul dual pentru anul scolar 2020-2021 a fost publicata pe site-ul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Brosura cuprinde informatii legate de admiterea in invatamantul liceal, invatamantul si invatamantul dual si reprezinta un ghid util atat pentru absolventii clasei a VIII-a, cat si pentru parintii acestora, in vederea orientarii scolare pentru clasa a IX-a. Sunt prezentate rutele educationale care pot fi urmate, profilurile de pregatire, conditiile de admitere etc.

Potrivit sursei citate, brosura este editata de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti prin Comisia de Admitere a Municipiului Bucuresti si este distribuita gratuit tuturor absolventilor clasei a VIII-a din anul scolar 2019-2020.

Descarca de aici:


Pe langa versiunea tiparita a revistei, versiunea electronica a acesteia se poate descarca de pe site-ul http://ismb.edu.ro.

Brosura cuprinde si calculul mediei de admitere, calendarul admiterii pentru invatamantul profesional de stat, modelul de fise de inscriere.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 771 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor