Admitere exclusiv online la ASE la programele de studii universitare de licenta!

Comunicat de presa
Miercuri, 03 Iunie 2020, ora 08:00
18564 citiri
Admitere exclusiv online la ASE la programele de studii universitare de licenta!

Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Romania si Europa de Sud-Est, universitatea cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii, scoate la concurs 7.367 de locuri pentru admiterea la programele universitare de licenta, astfel:

- 2951 de locuri la buget si 3516 la taxa la invatamantul cu frecventa;

- 900 de locuri la invatamantul la distanta si cu frecventa redusa.

Intregul proces de Admitere 2020 se va desfasura exclusiv ONLINE pe platforma admitere.ase.ro. Inscrierile au loc in perioada 13-17 iulie a.c.. Candidatii vor incarca documentele de concurs pe platforma admitere.ase.ro, selectand optiunile pentru programele de studii alese.

Concursul de admitere consta din:

- eseul motivational, eliminatoriu;

- proba scrisa de competenta lingvistica, eliminatorie, pentru candidatii care opteaza pentru programe cu predare in limba straina si nu au certificate de competenta lingvistica, recunoscute de ASE (detalii);

- media generala de admitere, calculata ca medie ponderata intre media obtinuta la examenul de bacalaureat (70%) si aceea a anilor de studii (30%).

ASE ofera 35 de programe universitare de licenta la invatamantul cu frecventa, la distanta si cu frecventa redusa, care pot fi urmate in limbile romana, engleza, franceza, germana.

ASE isi diversifica oferta universitara in acest an prin infiintarea Facultatii de Drept, care va forma viitori profesionisti in activitati specifice ariei juridice in diverse domenii din societate: justitie, business, administratie publica, activitati non-profit, pentru care scoate la concurs 150 de locuri, buget si taxa, cu durata cursurilor de 4 ani. Absolventii acestui program de studii obtin titlul de "Licentiat in Drept".

Candidatii la programele universitare de licenta ale ASE pot urma una dintre cele 12 facultati ale universitatii: Administrarea afacerilor cu predare in limbi straine; Administratie si Management Public; Business si Turism; Cibernetica, Statistica si Informatica Economica; Contabilitate si Informatica de Gestiune; Drept; Economie Teoretica si Aplicata; Economie Agroalimentara si a Mediului; Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori; Management; Marketing si Relatii Economice Internationale.

ASE este o universitate de cercetare avansata si educatie, bine pozitionata la nivel international, fapt atestat de ranking-urile de prestigiu. ASE ocupa locul I in Romania si locul 201-300 in lume, conform clasamentului "Times Higher Education Impact Rankings 2020". ASE este universitatea cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii, conform QS World University Rankings. 85% dintre absolventi isi gasesc de lucru in primele 6 luni de la terminarea facultatii, in domeniul studiat.

Informatii complete despre admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina dedicata Admitere Licenta 2020 si pe pagina oficiala de Facebook ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI. Informatii suplimentare pot fi obtinute prin e-mail admitere@ase.ro, telefonic 0213191900/01, interior 360, 306 sau prin Zoom, Skype, Google meet.

ASE pune la dispozitia viitorilor sai studenti peste 3 400 de burse de performanta, de studiu si sociale, peste 550 de burse Erasmus, peste 5 000 de locuri in caminele proprii, numeroase parteneriate pentru stagii si practica la firme de top, 400 000 de volume in biblioteca, spatii moderne de invatamant, alte facilitati de invatare.

Cu o traditie centenara si peste 300000 de absolventi, Academia de Studii Economice este o universitate dinamica, intr-o adaptare permanenta la cerintele economiei de piata, in stransa legatura cu cerintele mediului de afaceri.

Diploma de absolvent al ASE constituie garantia unui viitor sigur si a celei mai bune insertii pe piata muncii. Alege un Lider si vei deveni un Lider!

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#admitere ASE 2020, #admitere online ASE Bucuresti , #admitere