Alege un Lider si vei deveni un Lider! Admitere 2019 la ASE

Miercuri, 19 Iunie 2019, ora 09:00
5583 citiri
Alege un Lider si vei deveni un Lider! Admitere 2019 la ASE

Esti absolvent de liceu si vrei sa ai un viitor sigur? Vrei sa devii un om de succes? Alege un Lider si vei deveni un Lider! Vino sa te alaturi comunitatii de peste 22000 de studenti ai ASE!

Academia de Studii Economice din Bucuresti scoate la concurs pentru Admiterea 2019 la programele universitare de licenta un numar de 7219 locuri, dupa cum urmeaza:

- la invatamantul cu frecventa - 2870 de locuri la buget si 3399 de locuri la taxa;

- 950 de locuri pentru invatamantul la distanta si cu frecventa redusa.

Cele 24 de programe universitare de licenta la invatamantul cu frecventa pot fi urmate in limbile romana, engleza, franceza sau germana, iar cele 11 programe universitare de licenta pentru invatamantul la distanta si cu frecventa redusa, sunt cu predare in limba romana.

Inscrierile pentru admitere au loc in perioada 15 - 19 iulie, intre orele 8:00 - 16:00.

Informatii complete, actualizate permanent, despre admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina dedicata Admitere ASE 2019, care reflecta intreg procesul de admitere.

Accesati permanent pagina oficiala de Facebook!

ASE vine cu multiple oportunitati pentru studentii sai. Avand o pozitie excelenta pe harta capitalei, cele 7 cladiri ale campusului universitar se afla in centrul Bucurestiului. Poti studia in spatii moderne de invatamant: sali de curs si amfiteatre dotate cu tehnologii de ultima generatie, 10 sali de lectura cu peste 400000 de volume, sali de sport ultramoderne etc.

ASE ofera studentilor peste 5000 de locuri de cazare in cele 12 camine proprii, toate situate in zonele centrale ale orasului, cu accesibilitate la mijloacele de transport in comun.

De asemenea, poti servi pranzul sau cina la una dintre cele doua cantine ale ASE, situate in Piata Romana si campusul Moxa. Un meniu costa in jur de 10 lei, iar mancarea este delicioasa.

Devenind student la ASE poti beneficia de numeroase oportunitati pentru dezvoltarea ta personala si profesionala.

Voluntariatul este o experienta de neuitat si vei invata o multime de lucruri noi, vei cunoaste persoane creative si vei creste alaturi de ele. Voluntariatul este o rampa de lansare catre companiile mari, implicandu-te in proiecte care vor ajuta la formarea viitoarei tale cariere. Este una dintre caile cele mai frumoase de a te forma si de a te pregati pentru ceea ce vei deveni.

In cadrul ASE sunt numeroase asociatii studentesti, unde vei avea posibilitatea sa-ti dezvolti competentele si pasiunile, dar si sa te poti implica in evenimente culturale, educationale, de responsabilitate sociala, de binefacere si sportive.

In timpul anilor de facultate, Academia de Studii Economice din Bucuresti iti ofera oportunitatea de numeroase stagii si programe de internship la mari companii romanesti si multinationale. In fiecare an ai ocazia sa participi la Targul de Joburi ASE Job & Internship Fair, dedicat in exclusivitate studentilor si absolventilor ASE.

Dupa absolvirea facultatii ai sanse reale de a te angaja in companii multinationale, banci si institutii financiare, autoritati si institutii publice nationale si europene, organizatii guvernamentale si non-guvernamentale, diplomatie, institutii de invatamant (pre) universitar, institute de cercetare, firme de consultanta, audit si evaluare financiara, companii de IT, publicitate, vanzari, agentii de turism si in multe alte locuri.

Academia de Studii Economice din Bucuresti ofera anual cca 3400 de burse de performanta, de merit, sociale sau ajutor ocazional. Valoarea burselor este intre 580 - 1400 lei.

ASE vine in sprijinul studentilor cu programul Erasmus pentru mobilitati internationale. Anul acesta ASE ofera peste 500 de burse Erasmus. Ai astfel ocazia ca pentru o perioada de timp, de un semestru sau un an universitar, sa studiezi si sa cunosti viata studenteasca si in alte universitati din lume. Intreaga perioada de studiu in strainatate iti este recunoscuta la facultatea ta din ASE.

Venim in sprijinul tau oferindu-ti posibilitatea de a-ti perfectiona cunostintele de limbi straine urmand gratuit, pe perioada studentiei, unul dintre cele 9 cursuri facultative.

Ca student la ASE, ai ocazia de a beneficia de vacante inedite, alaturi de colegii tai intr-una dintre taberele studentesti de la munte sau de la mare, oferite gratuit de ASE cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului. Totodata, te poti inscrie la scolile de vara organizate de facultatile ASE.

Pozitionarea de succes in clasamentele internationale este o recunoastere a calitatii proceselor de educatie si cercetare stiintifica derulate in Academia de Studii Economice din Bucuresti.

ASE este cea mai bine pozitionata dintre universitatile romanesti in domeniile Economie, Administratie publica, Administrarea afacerilor si Management, conform Top Shanghai, clasamentul cu cea mai mare autoritate din lume.

ASE este universitatea cu cea mai buna reputatie in randul angajatorilor din Romania, conform clasamentului QS World University Rankings 2018; Peste 80% dintre absolventi se angajeaza in mai putin de 3 luni de la terminarea facultatii.

ASE ocupa locul 1 in Romania in domeniul Stiintelor sociale, precum si locul 501+ in lume in domeniul Administrarea afacerilor si economie, in clasamentul Times Higher Education World University Rankings 2019 by Subject.

ASE este pozitionata pe locul 101-200 in clasamentul Times Higher Education University Impact Rankings 2019.

ASE a obtinut calificativul maxim in clasamentul U-Multirank 2019 la criteriile: Orientare internationala, Implicare regionala si Cercetare.

Implica-te, fii activ si alege un Lider! Cu siguranta vei deveni un Lider!

Consulta si Ghidul studentului!

Academia de Studii Economice din Bucuresti este cea mai buna universitate economica si de administratie publica din Europa de Sud-Est. Cu o traditie centenara, ASE este o universitate dinamica, intr-o adaptare permanenta la cerintele economiei de piata.

Diploma de absolvent al ASE constituie garantia unui viitor sigur si a celei mai bune insertii pe piata muncii, conform QS World University Rankings 2018.

Academia de Studii Economice din Bucuresti ofera scolarizare la toate formele de programe universitare - Licenta, Masterat si Doctorat, dupa cum urmeaza:

24 de programe universitare de LICENTA in domeniile Stiinte economice, Stiinte administrative, Sociologie si Limbi moderne aplicate, cu predare in limbile romana, engleza, franceza sau germana;

74 de programe universitare de MASTERAT, cu predare in limbile romana, engleza, franceza sau germana;

2 programe de MBA (Master in Business Administration), cu predare in limba engleza: MBA Romano-Francez INDE - acreditare MEN-ARACIS si AMBA - Association of MBAs si MBA Romano-Canadian - acreditare MEN-ARACIS si recunoastere CEEMAN - Central and East European Management Development Association.

10 programe universitare de doctorat, cu predare in limbile romana, engleza, germana sau franceza in domeniile fundamentale Stiinte economice si Drept: Administrarea afacerilor, Cibernetica si statistica, Contabilitate, Economie, Economie si afaceri internationale, Finante, Informatica economica, Management, Marketing, Drept.

Detalii despre admitere se gasesc pe pagina special dedicata Admitere ASE 2019 - www.admitere.ase.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#admitere ASE, #Academia Studii Economice Bucuresti , #admitere