Ziare.com

Academia de Studii Economice din Bucuresti - oferta educationala pentru admiterea la programele de studii universitare de masterat si doctorat 2019

Advertorial
Marti, 28 Mai 2019, ora 09:05

   

Academia de Studii Economice din Bucuresti - oferta educationala pentru admiterea la programele de studii universitare de masterat si doctorat 2019
Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Romania si Europa de Sud-Est, universitatea cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone, scoate la concurs pentru admiterea la programele universitare de masterat peste 4 400 de locuri, dintre care aproximativ 1.900 de locuri la buget.

ASE ofera 76 de programe universitare de masterat, care pot fi urmate in limbile romana, engleza, franceza sau germana.

Inscrierile la masterat au loc in perioada 22 - 24 iulie, intre orele 8:00 - 16:00.

Admiterea la masterat se face prin concurs, candidatii fiind ierarhizati in functie de media de admitere, calculata ca medie ponderata intre:

● rezultatele obtinute la testul grila/ interviul de specialitate - 40% si
● media examenului de finalizare a studiilor universitare de licenta - 60%.

Pentru programele cu predare in limbi straine, se sustine o proba de competenta lingvistica tip interviu notata cu calificativul admis/respins.

Academia de Studii Economice din Bucuresti ofera doua programe MBA, organizate de Facultatea Bucharest Business School: MBA Romano-Canadian si MBA Romano-Francez INDE. Ambele programe MBA sunt cu predare in limba engleza. Desfasurarea admiterii la aceste programe are conditii speciale, care pot fi consultate pe paginile http://www.canadian-mba.ro/ si respectiv http://www.inde.ro/.


Academia de Studii Economice din Bucuresti scoate la concurs peste 380 de locuri, la cele 10 programe universitare de doctorat, in domeniile fundamentale Stiinte economice si Drept: Administrarea afacerilor, Cibernetica si statistica, Contabilitate, Economie, Economie si afaceri internationale, Finante, Informatica economica, Management, Marketing, Drept.

Studiile universitare de doctorat se desfasoara la forma de invatamant cu frecventa si cu frecventa redusa, in limba romana sau intr-o limba de circulatie internationala (engleza, germana, franceza).

Inscrierile la doctorat au loc in perioada 8 - 10 iulie, intre orele 9:00 - 13:00 si 15:00 - 18:00.

Concursul de admitere la doctorat consta in doua probe: testul de competenta lingvistica si examenul de specialitate.

Informatii complete despre admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina dedicata Admitere ASE 2019, care reflecta intreg procesul de admitere, cu precizari actualizate permanent despre calendarul admiterii, metodologie, continutul dosarului de inscriere, pasii candidatului, rezultatele admiterii s.a.

ASE este o universitate de cercetare avansata si educatie, cu o buna reputatie internationala, concretizata in situarea pe pozitii notabile in clasamentele internationale de prestigiu:

● ASE este cea mai bine pozitionata dintre universitatile romanesti prezente in Top Shanghai, clasamentul cu cea mai mare autoritate din lume, in domeniile Economie, Administratie publica, Administrarea afacerilor si Management;

● ASE este universitatea cu cea mai buna reputatie in randul angajatorilor din Romania, conform clasamentului QS World University Rankings 2018; 81,35% dintre absolventi isi gasesc de lucru in mai putin de 3 luni de la terminarea facultatii;

● ASE ocupa locul 1 in Romania in domeniul Stiintelor sociale, precum si locul 501+ in lume in domeniul Administrarea afacerilor si economie, in clasamentul Times Higher Education World University Rankings 2019 by Subject.

● ASE este pozitionata pe locul 101-200 in clasamentul Times Higher Education University Impact Rankings 2019

"Dragi candidati la Academia de Studii Economice din Bucuresti,
Va invit sa va alaturati cu toata increderea celor peste 22 000 de studenti ai celei mai performante universitati economice si de administratie publica din Europa de Sud-Est.

Eu insumi sunt mandru sa fiu absolventul ASE, pe care o slujesc din momentul in care am incheiat studiile superioare.

Pentru Admiterea din acest an, ASE scoate la concurs o oferta generoasa de programe si locuri, la buget si taxa, pentru toate ciclurile si formele de invatamant - licenta, masterat, doctorat.

Este important, cand decideti optiunile pentru viitorul vostru, sa luati in calcul reputatia ASE in randul angajatorilor si gradul foarte bun de insertie a absolventilor nostri pe piata muncii pentru ca, sunt sigur, fiecare dintre voi doreste sa-si gaseasca un job ofertant la finalizarea studiilor superioare.

Va doresc, dragi candidati, sa faceti cea mai potrivita alegere pentru viitorul vostru.
Alegeti un Lider si veti deveni un Lider!"
, Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre masterat ASE doctorat ASE admitere ASE
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2704 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

mai usor :) ...deficit ing.IT ...ultimii in UE ..statistici oficiale

Educatie mioritica ...tocilari handicapati tehnic secol XXI ...productii record birocrati la hectar
...vot electronic diaspora ...tehnica secol XXI ...se poate :) ...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor