Bac 2012: Examen special, de pe patul de spital sau cu mainile incatusate

Luni, 02 Iulie 2012, ora 22:54
2944 citiri

Absolventii de liceu au sustinut, luni, prima proba scrisa a examenului de Bacalaureat. Unii tineri au dat insa examenul in conditii speciale: pe patul de spital sau escortati de gardieni.

Un tanar din Solca, judetul Suceava, a sustinut proba la Limba si Literatua Romana in spital, la Radauti, unde se afla internat de saptamana trecuta.

Absolventul a fost injunghiat de catre un coleg, chiar in fata scolii, cand iesea de la proba de competente lingvistice din cadrul Bac-ului.

In acelasi judet, un elev diagnosticat cu meningita a dat examenul singur in clasa, izolat, supravegheat de o comisie speciala si de camerele video. Absolventul se afla internat la Spitalul Judetean Suceava, insa medicii i-au aprobat sa mearga la scoala si sa dea examenul.

Atat candidatul, cat si supraveghetorii acestuia au purtat, pe toata perioada derularii probei, masca pe fata si manusi.

In Galati, un elev s-a prezentat cu catuse la maini. Este vorba de un detinut de la Penitenciarul Tichilesti, absolvent al liceului CFR.

El a sustinut proba de la Limba si Literatura Romana intr-o sala securizata, in prezenta a doi politisti. Dupa examen, candidatul a fost incatusat si transportat inapoi dupa gratii, unde se va pregati pentru ultimele doua probe.

Tanarul este arestat pentru trafic de droguri.

Bac 2012: Elevi eliminati pentru ca au incercat sa copieze

Absolventii de liceu au reintrat, luni, in febra bacalaureatului, odata cu proba scrisa la Limba Romana.

Pe 3 iulie va avea loc proba scrisa la Limba si Literatura Materna - proba E (b), iar pe 4 iulie se va desfasura proba obligatorie a profilului - proba E (c).

Proba la alegere a profilului si specializarii - proba E (d) este programata pentru data de 6 iulie. Pe 8 iulie se vor afisa rezultatele, urmand ca ziua urmatoare - 9 iulie - sa fie rezervata contestatilor.

Pe 10 - 12 iulie se vor rezolva contestatiile elevilor, urmand ca afisarea notelor finale sa se faca pe 13 iulie.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#bac 2012 spital Radauti, #bacalaureat masca manusi, #Bac inchisoare Galati , #Bac 2012