Frauda la Bac: La liceul Bolintineanu a studiat si Vanghelie. Directoarea dezbraca elevi (Video)

Luni, 01 Iulie 2013, ora 19:49
4224 citiri
Frauda la Bac: La liceul Bolintineanu a studiat si Vanghelie. Directoarea dezbraca elevi (Video)
Foto: Arhiva

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013, iar testarea nu a fost lipsita de incidente.

Politistii si procurorii din Parchetul Capitalei au facut mai multe perchezitii la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, unde exista suspiciuni de frauda a examenului, dupa ce mai multi elevi ar fi discutat pe un forum despre subiecte, inainte de inceperea examenului.

Conducerea liceului din Capitala a fost demisa, iar Comisia de Supraveghere a examenului a fost inlocuita. De asemenea, profesorii au fost salatati de mascati si dusi la audieri.

Frauda la Bac 2013 - LIVE

Directoarea Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Capitala, demisa luni din functie din cauza suspiciunilor de frauda la proba scrisa la Limba si Literatura Romana la Bacalaureat 2013, a mai fost implicata intr-un scandal de amploare in anul 2003, atunci cand a fost surprinsa facand streaptease cu elevii, conform Romania TV.

Costica Varzaru a fost filmata in timp ce dansa lasciv cu elevi la un banchet si ii dezbraca de camasa. "S-ar putea sa fi existat un moment mort, cand petrecerea stagna, si mi-am zis ca trebuie sa le reaprind pofta de distractie. Am dansat cot la cot cu elevii. Si manele am dansat alaturi de ei", s-a justificat atunci directoarea.

Ea si-a pastrat functia dupa acest episod, potrivit articolelor aparute, in acea vreme, in presa, si a scris manualul "Educatie Europeana" - curs optional pentru clasele a III-a, a IV-a.

Bacalaureat 2013: Pagina de Internet pentru fapte de coruptie, creata de minister

Luni, dupa declansarea scandalului de la Bac, Costica Varzaru nu a putut fi gasita pentru a fi dusa la audieri, alaturi de colegii sai profesori.

Bacalaureat 2013: Baremul la Limba si literatura romana

Bacalaureat 2013: Vezi subiectele la Limba si Literatura Romana

Liceul Dimitrie Bolintineanu este acelasi la care, in 1997, la aproape 30 de ani, Daniel Marian Vanghelie s-a inscris in clasa a XI-a, cursuri seral, pe care le-a terminat trei ani mai tarziu, cand a castigat mandatul de primar al Sectorului 5.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Costica Varzaru frauda Bac, #frauda Bacalaureat Bolintineanu, #Bolintineanu directoare dezbraca elevi, #Vanghelie Bac Bolintineanu , #Bacalaureat 2013
Comentarii