Invitatii Ziare.com Emilian Isaila: Ziua in care Victor Ponta a picat BAC-ul!

Sambata, 06 Iulie 2013, ora 12:58
6312 citiri
Invitatii Ziare.com Emilian Isaila: Ziua in care Victor Ponta a picat BAC-ul!

Felicitarile premierului Victor Ponta adresate ministrului Educatiei Remus Pricopie in ultima sedinta de guvern s-au dovedit a fi gratuite. Examenul de bacalaureat din 2013 s-a transformat intr-un scandal imens.

Pe langa ce se intampla la coruptul liceu din sectorul 5 al Capitalei, opinia publica e asaltata de o gramada de vesti proaste venite din tara, unde mai multi elevi au fost supusi interventiilor chirurgicale pentru a li se scoate din cap micro-castile care i-au ajutat la copiat, o mama a facut denunt pentru ca i s-au cerut bani pentru ca fiica ei sa promoveze examenul si abia s-au terminat probele. Sa vedeti ce-o sa fie dupa ce se dau rezultatele.

Busculada cu circ - un nou scandal legat de frauda la Bac: Ponta, procurorii si Politia in actiune

E foarte curios faptul ca Victor Ponta s-a bagat astazi peste procurori, luand partea unor suspecti de furt. Asta il pune intr-o lumina proasta, mai ales ca domnia sa are o problema nerezolvata - plagiatul nesimtit din lucrarea de doctorat.

Pe zi ce trece, Guvernul USL apare tot mai mult ca fiind unul care sustine "smecheria". Limbajul folosit de ministri, amenintarile, pozitionarile populiste, toate acestea transforma echipa lui Ponta intr-o adunatura de neseriosi. De pe vremea Guvernului Ciorbea n-am mai asistat la atat de multe balbaieli, l-a atata nehotarare si atata degringolada. Nu trece o zi fara ca Victor Ponta sa mai comita cate o gafa.

Frauda la Bac: Procurorul general cere anchetarea anchetei

Poate explica un psihianalist ce a fost cu iesirea aceea vizavi de cvorumul de la referendum. Va dati seama cat de mult il apasa faptul ca el si Crin Antonescu vor purta pe veci eticheta de pucisti? Exact cum Iliescu va ramane in istorie ca parintele fondator al mineriadelor, la fel si cei doi vor fi asociati cu puciul din 3 iulie 2012. Victor Ponta, la un an de la lovitura de stat, inca mai vrea sa limiteze dreptul de vot al cetatenilor Romaniei. Si isi pune ministrii sa-i caute solutii.

Ce nu inteleg, daca USL e atat de mare si atat de puternic, cum de o mana de loaze anchetate pentru furt si coruptie l-au speriat atat de tare pe Victor Ponta incat a inceput sa dea telefoane?

Inainte de examen, printr-un discurs sforaitor, premierul a cerut sa nu existe fraude la BAC. Dar, dupa cateva zile, a uitat. Cum a detectat un posibil scandal care genereaza emotie publica, Ponta a sarit sa-si apere alegatorii. Acum, sub emotia stirilor care vorbesc despre anchetarea copiilor, desi e vorba despre tineri dintre care cei mai multi au implinit 18 ani, acest eveniment va fi folosit de sleahta de parlamentari corupti sa mai dea o data cu procurorii de pamant. Ce-au avut dom'le cu bietii copii care au platit bani frumosi ca sa ia BAC-ul, se smiorcaie deja alesii prin emisiunile TV.

Dar, pana la urma, acest scandal arata exact cum e guvernata Romania. Si mai arata si cat de greu e pentru Victor Ponta sa fie prim-ministru, zi de zi.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.#Victor Ponta frauda Bac, #ancheta Bac 2013 Ponta, #declaratii Ponta ancheta Bac , #Bacalaureat 2013
Comentarii
Poza PSD Erie
PSD Erie
rank 5
Toarasi, fiti VIGI danu LENTI, toarasu Victoras are esperienta dela
Poza Ponta Mahmoud Ahmadinejad
Ponta Mahmoud Ahmadinejad
rank 4