BAC 2010: Absolventii de liceu dau azi ultima proba scrisa

Vineri, 02 Iulie 2010, ora 07:53
2635 citiri
BAC 2010: Absolventii de liceu dau azi ultima proba scrisa
Foto: Arhiva

Absolventii claselor a XII-a de la toate liceele din Romania vor sustine vineri ultima proba scrisa de bacalaureat, examenul la alegere din aria curriculara a specializarii.

Numarul elevilor care sustin proba scrisa fie la fizica, chimie, biologie sau informatica, pentru profilul real, si la geografie, filosofie, logica, economie, psihologie sau sociologie, pentru uman este de 217.227, dintre care 22.467 din Bucuresti, anunta Ministerul Educatiei.

Rezultatele vor fi afisate duminica pana la ora 16.00, iar in intervalul orar 16.00 - 20.00, vor putea fi depuse contestatiile. Afisarea rezultatelor finale se va face pana la data de 8 iulie.

Pentru promovarea examenului este nevoie ca participantii sa obtina cel putin nota 5 la fiecare proba scrisa sau practica si media generala de minimum 6.

BAC 2010 a debutat cu scandaluri de mita si descinderi cu mascati

Probele scrise la Bacalaureat de anul acesta au debutat cu scandal. Acuzatii de frauda, de mita pentru luarea examenului, mascati care au pazit usile scolilor - asa a aratat luni prima zi a examenului de maturitate.

Dupa proba de luni, candidatii la proba de istorie a examenului de bacalaureat au avut miercuri de raspuns la mai multe intrebari pornind de la fragmente de text date. Cei de la matematica au avut de rezolvat miercuri logaritmi, functii, ecuatii, matrice, vectori si multimi.

I.U.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#ultima proba scrisa bacalaureat, #proba alegere profil specializare , #bacalaureat
Comentarii
Poza GB-e-Doby
GB-e-Doby
rank 5
Ştefan cel Mare si Sfant(n. 1433, Borzeşti - d. 2 iulie 1504, Suceava), fiul lui Bogdan al II-lea, a fost domnul Moldovei între anii 1457 şi 1504.