Bac 2011: Procentul de promovabilitate pe tara este de 44,47%

Duminica, 03 Iulie 2011, ora 20:36
7900 citiri
Bac 2011: Procentul de promovabilitate pe tara este de 44,47%
Foto: Arhiva

Procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat din sesiunea iunie-iulie, la nivel national, este de 44,47 la suta inainte de solutionarea contestatiilor, anunta reprezentantii Ministerului Educatiei.

Rezultatele obtinute de absolventii claselor a XII-a la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2011, au fost afisate duminica, la toate centrele de examen din tara, iar rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi anuntate pe 8 iulie.

La prima sesiune de Bacalaureat de anul acesta s-au inscris peste 200.000 de candidati, iar potrivit Ministerului Educatiei, 661 au fost eliminati in timpul testelor, pentru frauda. Acestia nu vor mai putea sustine testul in sesiunea din toamna si nici in cea din vara lui 2012.

In perioada 11-15 iulie vor avea loc inscrierile pentru sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat 2011, care se va desfasura in perioada 22 august-2 septembrie. Bacalaureatul are trei probe orale si trei scrise. Elevii care au urmat liceul in alta limba decat romana vor sustine, in plus, o proba orala si una scrisa de limba materna.

Prima proba a examenului a celei de-a doua sesiuni de bacalaureat, cea de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana, se va desfasura in perioada 22-23 august, fiind urmata de proba orala la limba materna in intervalul 22-24 august. Intre 23 si 24 august va fi sustinuta proba orala de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, urmand ca proba de evaluare a competentelor digitale sa aiba loc in perioada 25 -26 august.

Prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, va avea loc la 29 august, urmand ca celelalte trei sa se desfasoare in intervalul 30 august-2 septembrie.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#rezultate bacalaureat 2011, #procent promovabilitate bac 2011, #note bacalaureat 2011 , #bacalaureat