Bac 2011: Rezultate dezastruoase - 23 de licee au promovabilitate 0% (Video)

Duminica, 03 Iulie 2011, ora 13:24
14697 citiri
Bac 2011: Rezultate dezastruoase - 23 de licee au promovabilitate 0% (Video)

Rezultate dezastruoase la primul examenul de bacalaureat din acest an, mai multe licee din tara avand promovabilitate 0. Rezultatele partiale arata ca in cel putin 20 de licee din tara niciun elev nu a luat examenul de bacalaureat.

Datele partiale ale Ministerului Educatiei arata ca gradul de promovabilitate este de aproximativ 50%. Procentul de promovabilitate final pentru examenul de bacalaureat va fi centralizat pana in seara zilei de duminica.

In Bucuresti, gradul de promovabilitate este de circa 40%, conform rezultatelor partiale.

Pe site-ul Ministerului Educatiei nu au fost postate inca rezultatele finale, desi acest lucru ar fi trebuit sa se intample pana la ora 16:00.

Cei mai multi dintre liceeni dau vina pe gradul de dificultate al subiectelor, afirmand ca probele scrise au fost foarte dificile, iar subiectele i-au derutat.

Astfel, la Grupul Scolar din Viseu de Sus, Maramures, niciunul dintre candidati nu a obtinut note de trecere.

Aceeasi situatie se gaseste si in Turnu Severin. Toti elevii de la doua licee au picat examenul de bacalaureat. Este vorba de Grupul Scolar Argricol Halanga si liceul Auto din Drobeta Turnu Severin. Niciun elev din cadrul celor doua unitati de invatamant nu a reusit sa obtina nota de trecere la examenul de bacalaureat.

Si in Timisoara toti elevii care au dat examenul de Bacalaureat la Grupul Scolar Industrial "Transporturi Cai Ferate" si Grupul Scolar "UMT" au picat examenul de Bacalaureat. Matematica este proba din cauza careia nu au promovat sesiunea. Cea mai mica nota primita la proba de matematica a fost 1.

Situatie similara si in Mehedinti unde in doua licee, promovabilitatea este 0. Este vorba despre Grupul Scolar Agricol Halanga si Colegiul Tehnic de Transporturi Auto din Turnu Severin, unde niciun elev nu a trecut examenul din aceasta sesiune.

In Arges la patru licee promovabilitatea este zero.

Si Liceul Timotei Cipariu din Blaj, Alba Iulia, si-a castigat un loc nedorit in topul rusinii. Niciun candidat de aici nu a luat nota de promovare a examenului de Bacalaureat.

Potrivit primelor rezultate partiale promovabilitatea de la examenul de bacalaureat 2011 in Bucuresti, inainte de depunerea contestatiilor, este de aproximativ 40%

Notele obtinute de absolventii de liceu care au sustinut anul acesta examenul de Bacalaureat pot fi aflate de pe portalul bacalaureat.edu.ro

Rezultatele pot fi sortate alfabetic si in functie de media obtinuta.

Rezultatele pe judete si pe unitati de invatamant pot fi consultate pe Rapoarte Bacalaureat.

I.O.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#rezultate bacalaureat 2011, #promovabilitate bacalaureat 2011 , #bacalaureat