Elevii de la Lauder-Reut, printre campionii Bacului - au promovat toti, cu o medie generala peste 9

Joi, 18 Iulie 2013, ora 17:07

   

Elevii de la Lauder-Reut, printre campionii Bacului - au promovat toti, cu o medie generala peste 9
Liceul particular Lauder-Reut nu si-a dezmintit nici in acest an reputatia de campion al examenului national de Bacaluareat: pentru al patrulea an consecutiv isi respecta angajamentele si obiectivele declarate la infiintare: promovabilitatea de 100% la examenul de maturitate si o medie generala de exceptie, pentru toti absolventii sai.

Toti elevii liceului Lauder-Reutau luat cu brio Bacalaureatul in sesiunea iulie 2013, media generala obtinuta fiind 9,04.

Este a patra promotie de liceeni a Complexului Educational Lauder-Reut care aduce onoare si speranta atat scolii, cat si invatamantului romanesc. Reteta succesului este simpla si urmeaza intocmai regulile stabilite in legea Educatiei: o reala si sustinuta educatie diferentiata pe tot parcursul anului, care asigura deopotriva pregatirea individualizata si suplimentara a elevilor.

Despre liceul Lauder-Reut

Complexul Educational Lauder-Reut, din care face parte si liceul cu acelasi nume infiintat in anul 2006, este acreditat pentru toate nivelurile de invatamant (de la gradinita pana la liceu inclusiv) si a atins performante neobisnuite, garantate de oferta educationala, dar si de pregatirea individualizata a elevilor, de catre profesori selectati cu exigenta.Pe langa promovabilitatea de 100% la examenul de bacalaureat, cu rezultate deosebite si procentul impresionant de elevi olimpici la disciplinele din trunchiul comun, Lauder-Reut mai are un punct forte: oferta extracurriculara, care s-a consacrat si transformat intr-un punct de referinta pentru sistemul educational.

Oferta educationala a liceului cuprinde profil teoretic bilingv (engleza)-real si umanist, profil de business, media si diplomatie, bacalaureat la limba ebraica, proiecte si parteneriate internationale (Comenius, Gruntvig, Cannes Lions), vizite internationale de studiu, schimb de elevi si profesori cu scoli din toata Europa si Israel, pregatire academica timpurie -cursuri de business English, comunicare, media, diplomatie, protocol, relatii internationale.

Cursurile sunt furnizate si certificate de parteneri academici de prestigiu din Romania si din strainatate: Institutul Diplomatic Roman-Ministerul Afacerilor Externe, Cannes Lions Romania, British Council, SNSPA, Vienna Business School, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Israel, Raphael Recanati International School, Israel si altii.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2252 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Strugure
rank 5
Parintii a cestor evevi platesc bine educatia copiilor lor.Nu spaga.
Deh, cine are,ARE !
Proletarii USL, dau spaga pentru Bac.
Carrandash
rank 3
dai un ban - dar stai in fata !
http://www.ziare.com/scoala/scoli-particulare/incepe-scoala-la-privat-vezi-ce-ofera-complexul-educational-lauder-reut-interviu-ziare-com-1188783
p.s. ar fi interesant de comparat rezultatele obtinute la scoala particulara unde au studiat copii prostanacului geoana si-a dragostei lui mihaela carora le-a platit scoala socrela.....
ORD
rank 5
Pe astfel de copii se bazeaza reformarea tarii,nu pe "Vanghelioni".
Pentru,,Vanghelioni,, ..... metroul ,stadioanele , ciunga si bomboanele, agricole si.......armatura prin piete si strainatate.
Carrandash
rank 3
despre scoala nr. 74.....
....actualul liceu particular Lauder-Reut:
http://scoalagenerala74bucuresti.blogspot.com/2009/07/scoala-generala-nr-74-bucuresti-se.html
p.s. imi amintesc ca, in anii '50, aici functiona si o scoala profesionala de bucatarese a carei cladiri a fost daramata prin anii '80. cladirea din fotografie era, prin anii '90, o paragina. interesant este ca, langa scoala nr.74, se gasesc, "la o aruncatura de bat", scoala nr.73 - Barbu Delavrancea fosta Scoala Domneasca si Colegiul National Matei Basarab.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor