Ziare.com

Media 10 la Bacalaureat - Liceul LAUDE-REUT

Advertorial
Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 13:23

   

Media 10 la Bacalaureat - Liceul LAUDE-REUT
Bucurie mare, zilele acestea, in frumoasa cladire Academician Nicolae Cajal, sediul liceului Laude-Reut din Piata Leul Ierusalimului, la anuntarea rezultatelor Bacalaureatului 2020

In ciuda pandemiei, absolventii acestui an ne-au imbogatit palmaresul cu:

* o medie generala de 10 - Alina Maria Niculae (foto);
* 22 de note de 10, la discipline precum Limba si literatura romana, Matematica, Informatica, Istorie, Sociologie si Psihologie;
* 27 medii de varf, intre 9 si 10, dintre care 16 peste 9,50;
* media 9,47 pe centru de examen si institutie de invatamant.

Cea de a unsprezecea generatie de absolventi ai Liceului Laude-Reut se alatura panopliei generatiilor precedente care au trecut magna cum laude acest examen, fapt pentru care, cei 16 elevi cu medii peste 9,50 vor primi trofeul Magna cum Laude, cu care pornesc la drum in cariera lor de profesionisti in domenii de mare impact pentru viitor.

Continuam astfel traditia promovabilitatii 100% din prima sesiune, pe care cu mandrie am instituit-o in urma cu 11 generatii de liceeni si care ne situeaza pe loc fruntas in invatamantul preuniversitar. Felicitari elevilor, parintilor si profesorilor! Multa munca si determinare pe noul drum, dragilor nostri absolventi!Succesul misiunii asumate de Complexul Educational Laude-Reut in educatie sta in munca depusa de elevi, in increderea investita de parinti si in stradania acumulata a profesorilor, constand intr-o reala si sustinuta instruire diferentiata pe tot parcursul anului scolar, ce asigura deopotriva pregatirea individualizata si suplimentara a elevilor, sub exigenta indrumare - anul acesta, chiar si in sistem online!

Cu media de admitere 9,23 la liceul Laude-Reut anul acesta, avem certitudinea ca generatiile viitoare de liceeni Laude-Reut vor atinge performante nebanuite, atat la Bacalaureat, cat si la numeroase olimpiade si concursuri. Dovada sta in rezultatul de 10 pe linie obtinut la Evaluarea Nationala, precum si in numeroasele note de 10 la probele aferente acestui examen, care ne situeaza la media 9,12 pe unitate de invatamant. Felicitari tuturor!

Draga familie Laude-Reut, sa ne revedem cu bine in septembrie, vacanta placuta!
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre invatamant bacalaureat 2020 liceu
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1460 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor