Performanta extraordinara pentru elevii romani: Medalii la Olimpiada Internationala de Biologie
Scoala / biologie
Elevii romani participanti la a XXV-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie au obtinut trei medalii: una de argint si doua de bronz. Concursul a avut loc in perioada 4-13 iulie in Bali, Indonezia, informeaza Ministerului Educatiei. Mircea Dan Mirea, elev in clasa a XI-a la Colegiul National "Fratii Buzesti" din Craiova, a cucerit ...
Un manual de clasa a IX sustine ca Dumnezeu a creat biologia
Vineri, 13 Martie 2009, ora 11:07 - Un manual de clasa a IX sustine ca Dumnezeu a creat biologia
Scoala / biologie
"Biologie - Maiestrie si stralucire divina in biosfera", un auxiliar didactic pentru clasa a IX-a, a starnit valuri de nemultumire in randul Asociatiei Umaniste Romane. Cartea este semnata de...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei biologie . Această zonă va concentra articolele categoriei Scoala din Ziare.Com care au subiectul principal: biologie.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - biologie, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Scoala , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Top stiri din Scoala