De ce le este mai usor copiilor sa invete limba engleza?

Advertorial
Joi, 28 Martie 2019, ora 13:55
5998 citiri
De ce le este mai usor copiilor sa invete limba engleza?

Exista o serie de studii care atesta faptul ca este mai usor pentru un copil sa invete limba engleza, in comparatie cu un adolescent sau adult. Atunci cand este mic, copilul poate asimila mult mai bine informatiile si ii este mult mai usor sa invete sa vorbeasca o limba straina, decat mai tarziu. Iar, in zilele noastre cunoasterea limbii engleze, mai ales de la o varsta frageda, este un real avantaj.

Copii care urmeaza cursuri de engleza de mici reusesc sa asimileze mult mai usor informatiile si cunostintele nou dobandite. Acest fapt este posibil deoarece la o varsta frageda fiinta umana reuseste sa absoarba informatiile din nevoia de a se adapta mediului sau proxim.

Pe de alta parte, adolescentii sau adultii trebuie sa studieze constient informatiile. Iar acest lucru este mai greu pentru ca atunci cand inveti constient, uneori informatiile se disociaza sau se pierd.

Studiile arata ca cel mai bun moment pentru a studia o limba straina este varsta de sapte ani

La aceasta varsta, copii sunt cel mai deschisi catre a-si dezvolta propriul sistem de gandire. Mai mult, este momentul perfect sa pentru ca cel mic sa urmeze anumite cursuri de limbi straine.

Mai mult, odata cu invatarea unei limbi noi, le sunt sporite si mai multe beneficii cognitive. Copii care vorbesc doua limbi isi dezvolta un tip de gandire mult mai logica si mai analitica.

La varsta de sapte ani, creierul copilului este mai plastic si este gata sa creeze noi circuite, fata de perioada adolescentina sau adulta unde, invatarea presupune un proces mult mai complex.

Copiii, pe langa participarea la cursuri engleza pot invata sa vorbeasca limba chiar si de la un vorbitor nativ, prin interactiunea constanta cu acesta. Pentru ca au capacitatea sa retina rapid, combinatii de cuvinte si sensurile lor, copiii cu varsta de 7 ani sunt mult mai predispusi sa dobandeasca mult mai rapid ca un adult informatiile noi invatate.

Un alt motiv pentru care copii invata mai repede este acela ca la o varsta frageda copii nu se chinuie sa invete corect gramatical, acestia asociaza cuvintele intre ele. In plus, nu le e frica sa exerseze si sa greseasca.

Asadar, daca sunteti din Capitala, cel mai bine este sa va inscrieti copilul cat mai devreme la cursuri de engleza Bucuresti pentru a reusi sa poata sa exceleze, pe viitor. Daca acesta va invata de copil, ii veti face un mare favor.

Cunoasterea limbii engleze inseamna mai multe oportunitati de viitor, mai multe sanse de angajare si de studiu si o mai mare deschidere catre alte culturi.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#cursuri engleza Bucuresti , #cursuri