Nu se va mai putea renunţa unilateral la titlul de doctor. Noi reguli anunțate de ministrul Educației
Scoala / doctorat
Ministrul Educaţiei Naţionale Ligia Deca a declarat luni, la prezentarea legii învăţământului universitar, că nu se va mai putea renunţa unilateral la titlul de doctor, iar tezele de doctorat vor fi publice. Eventuale abateri de la etică vor putea fi sesizate înainte de susţinere. ”Nu se mai poate renunţa unilateral la ...
De ce e aproape imposibilă retragerea unui titlu de doctor obținut fraudulos. Conferențiar UBB Cluj: „Un plagiator nu e niciodată singur”
Sambata, 14 Ianuarie 2023, ora 13:04 - De ce e aproape imposibilă retragerea unui titlu de doctor obținut fraudulos. Conferențiar UBB Cluj: „Un plagiator nu e niciodată singur”
Scoala / doctorat
Conferențiarul universtitar Ciprian Mihali, de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, arată într-un articol de opinie publicat în Republica, motivele pentru care retragerea unui titlu...
Cristian Preda: Imaginea şcolilor doctorale a ajuns să fie cea a unui autobuz cu înghesuială mare
Sambata, 03 Decembrie 2022, ora 13:33 - Cristian Preda: Imaginea şcolilor doctorale a ajuns să fie cea a unui autobuz cu înghesuială mare
Scoala / doctorat
Decanul Facultăţii şi Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti, Cristian Preda, fost om politic, explică, referindu-se la dorinţa multor politicieni de a avea titlul de...
Un reputat intelectual român explică munca uriașă din spatele unei lucrări de doctorat veritabile: "Am avut nevoie de peste 300 ore standard de studiu”
Duminica, 09 Octombrie 2022, ora 11:03 - Un reputat intelectual român explică munca uriașă din spatele unei lucrări de doctorat veritabile: "Am avut nevoie de peste 300 ore standard de studiu”
Scoala / doctorat
Un cunoscut intelectual român explică, punctual, munca sisifică din spatele realizării unei teze de doctorat. Hari Bucur-Marcu, expert internațional în domeniul apărării naționale,...
Emilia Șercan, despre analiza tezei de doctorat a ministrului Cîmpeanu: ”Aflăm cu stupoare că la USAMV-B coeficientul de similitudine pentru verificare este de 50%”
Duminica, 28 August 2022, ora 20:59 - Emilia Șercan, despre analiza tezei de doctorat a ministrului Cîmpeanu: ”Aflăm cu stupoare că la USAMV-B coeficientul de similitudine pentru verificare este de 50%”
Scoala / doctorat
O petiție pentru demiterea ministrului Educației Sorin Cîmpeanu a strâns în mai puțin de 48 de ore aproape 24.000 de semnături. Emilia Șercan susține că ”dublul academician Sorin...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei doctorat . Această zonă va concentra articolele categoriei Scoala din Ziare.Com care au subiectul principal: doctorat.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - doctorat, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Scoala , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.