Cum sa faci primii pasi spre o cariera de succes: "Inscrie-te in Scoala de Carte si Meserii"

Advertorial
Sambata, 10 Iunie 2017, ora 09:00
22050 citiri
Cum sa faci primii pasi spre o cariera de succes: "Inscrie-te in Scoala de Carte si Meserii"

Bani de buzunar si independenta? Sunt lucrurile la care vizeaza orice tanar. Insa drumul spre o cariera de succes incepe inca de pe bancile scolii.

Lidl Romania le propune o solutie simpla elevilor care vor sa isi construiasca un viitor surprinzator: "Scoala de Carte si Meserii", un program de formare profesionala realizat dupa metoda germana care ii pregateste pe tinerii care au terminat clasa a VIII-a pentru o cariera in retail.

In zilele noastre tinerii isi doresc sa faca mai multa practica in timpul scolii si sa isi gaseasca mai repede joburi bine platite. Iar "Scoala de Carte si Meserii" vine in intampinarea acestor nevoi si pune in miscare viitorul elevilor, pregatindu-i pentru a o cariera in domeniul vanzarilor.

Mai exact, acest program este o cale usoara spre meseria de comerciant-vanzator. Programul este deschis pentru elevii din toata tara, indiferent de rezultatul obtinut la Evaluarea Nationala, iar timp de trei ani acestia vor invata direct de la specialisti, cum pot deveni cei mai buni in Vanzari.

Sunt doar cativa pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a face saltul de la elev la angajat intr-o companie internationala. Daca esti in clasa a VIII-a, de aici afli cum poti sa-ti construiesti un viitor cat mai sigur!

Cine se poate inscrie in "Scoala de Carte si Meserii"?

Elevii se pot inscrie la finalul clasei a VIII-a sau pana la implinirea varstei de

26 de ani. "Scoala de Carte si Meserii" se adreseaza tinerilor din toata tara si este un program complex, realizat astfel incat sa le ofere participantilor increderea si siguranta necesara la debutul in cariera.

Ce beneficii are programul?

Pentru ca stim ca pentru studiu ai nevoie de anumite conditii, ti-am pregatit si o serie de beneficii si motivatii care sa te faca sa-ti fie drag sa vii la scoala. Mai jos vezi doar o parte dintre acestea:

  • Bursa de 400 de lei pe luna, pe perioada scolii (200 de lei din partea statului si alti 200 de lei din partea companiei)
  • Transport decontat, in perioada de practica
  • Masa de pranz asigurata in perioada de practica
  • Teorie si practica, intr-un mediu modern, international, in compania unei echipe plina de energie
  • Profesori dedicati si suport pentru continuarea studiilor liceale
  • Diploma recunoscuta international
  • Sansa de a lucra intr-una dintre cele mai importante companii internationale de retail: Lidl Romania
  • Cel mai frumos beneficiu al drumului spre maturitate: independenta.

Iti doresti sa te inscrii?

Nu e nimic complicat. Te poti inscrie la finalul clasei a VIII-a, in perioadele 12 - 16 iunie, 26-30 iunie sau 29 - 31 august 2017, la oricare din liceele partenere. Trebuie doar sa intri pe www.scoaladecartesimeserii.ro si sa urmezi toti pasii de acolo.

Unde au loc cursurile?

Aici gasesti liceele care fac parte din "Scoala de Carte si Meserii". Alege-l pe cel care ti se potriveste cel mai bine!

  • Colegiul Tehnic Mircea cel Batran - Bucuresti
  • Liceul Tehnologic Barbu A. Stirbey - Buftea
  • Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu - Timisoara
  • Colegiul National Economic Andrei Barseanu - Brasov
  • Colegiul Economic G. Baritiu - Sibiu

Acum ca ai aflat cat de simplu este sa iti construiesti viata frumoasa la care visezi, da-ne sansa sa te cunoastem mai bine.

Hai si tu la "Scoala de Carte si Meserii"!

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Scoala Carte Meserii Lidl , #educatie
Comentarii
Poza programer2
programer2
rank 1
Cursurile sunt gratuite ? Citesc 3 pagini gargara fara sa aflu ...:)