Din Liceul Laude(R)-Reut, viitor expert in inginerie aerospatiala

Advertorial
Joi, 25 Iunie 2020, ora 19:18
12924 citiri

Ti-l prezentam pe Theodor, absolvent 2018 si membru al familiei Laude-Reut (Lauder-Reut) de la varsta de 3 ani, care studiaza la Facultatea de Inginerie Aerospatiala din cadrul Politehnica Bucuresti, fascinat de univers si maretia lui.

Cauti cel mai bun liceu pentru dezvoltarea ta personala si profesionala? Theodor te incurajeaza sa alegi Laude-Reut si sa tintesti spre stele, pentru ca Laude-Reut te va sprijini!

Cunoaste mai multi absolventi sau viitori absolventi Laude-Reut aici: https://bit.ly/2YuiOgw sau pe paginile de Facebook si LinkedIn ale Complexului Educational Laude-Reut.

Laude-Reut este, de aproape un sfert de secol, sinonim cu educatia de excelenta, fiind singurul liceu din Romania care iti ofera, in invatamantul preuniversitar, programe inovatoare de diplomatie culturala, publica si digitala, business si antreprenoriat, marketing, comunicare si media, ce te vor propulsa spre o cariera la nivel de leadership al lumii de maine, in domeniile aferente, precum si in inginerie si stiinta, IT, medicina, biotehnologii etc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O importantă țară europeană elimină temele pentru acasă obligatorii pentru elevi
O importantă țară europeană elimină temele pentru acasă obligatorii pentru elevi
În Polonia, temele obligatorii pentru acasă au fost anulate în cazul elevilor din clasele I-III, iar în cazul claselor IV-VIII, sunt facultative, transmite Euronews. Reforma a intrat în...
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
#scoala, #oferte, #educatie, #programe speciale , #educatie