Eleve controlate la chiloti, in curtea scolii: Directorul a vrut sa vada cine a facut sex

Sambata, 10 Mai 2014, ora 10:14
11891 citiri
Eleve controlate la chiloti, in curtea scolii: Directorul a vrut sa vada cine a facut sex

Directorul adjunct al unei scoli din Satu Mare a scos elevele de gimnaziu in curtea scolii pentru o perchezitie corporala la lenjeria intima.

Adriana Ciul, director adjunct la scoala satmareana, le-a scos pe cele 100 de eleve in curtea scolii pentru a vedea care nu are lenjeria intima pe ea, dupa ce femeia de serviciu a gasit la toaleta o pereche de chiloti, transmite Pro TV.

Directoarea unitatii de invatamant era convinsa ca una dintre eleve a intretinut relatii sexuale in scoala, motiv pentru care a decis sa ia masura extrema de a le controla pe toate fetele pentru a vedea daca au chilotii pe ele.

Cand aceasta a ajuns cu controlul la fetele de clasa a cincea, a descoperit ca una dintre ele nu avea lenjeria intima pe ea. Rusinata, eleva a marturist ca s-a scapat pe ea si ca de asta a fost nevoita sa renunte la chiloti.

"Am inceput cu fetele de-a opta si cand am ajuns in grupul celor de a cincea, una dintre fete nu avea chilotii. Dupa ce am descoperit povestea, nu i-am facut observatie fetei, ci le-am adresat observatii tuturor elevelor, in general, ca daca se mai intampla lucruri delicate, sa caute sprijin la cadre. Am luat-o ca pe o educatie, nu sa le jignesc", a spus Adriana Ciul, director adjunct al scolii.

Chiar daca psihologii dezaproba modul in care directoarea intelege sa faca educatie, unii parinti sunt de acord cu modul in care aceasta a actionat. "A facut foarte bine. Daca imi vine acasa cu alte probleme, e bine?", a spus unul dintre parinti.

Cazul a ajuns in atentia Inspectoratului Scolar Judetean Satu Mare, care va analiza situatia si va stabili daca profesoara trebuie demisa sau nu din invatamant pentru gestul comis.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...