Grow, primul program de educatie non-formala dedicat elevilor romani

Miercuri, 15 Mai 2013, ora 23:52
2352 citiri
Grow, primul program de educatie non-formala dedicat elevilor romani

Peste 50 de studenti din 20 de tari sosesc in Romania, in aceasta vara, pentru a investi talent si pasiune timp de 6 saptamani in pregatirea elevilor de liceu din Romania, prin programul GROW editia de vara.

Organizat de Scoala de Valori si AIESEC, GROW da startul la inscrieri in perioada 1 mai - 1 iunie 2013, absolventiilor de liceu ai claselor a X-a si a XI-a.

GROW promoveaza conceptul de Practice, Learn, Step Up fiind singurul program inovativ de educatie non-formala din Romania construit pe un curriculum de 4 ani, cu scopul de a oferi tinerilor, pe toata perioada liceului, un continut educational complementar activitatii lor scolare.

Sesiunile de pregatire pentru elevii ce urmeaza ca in septembrie sa intre in clasa a XI-a si a XII-a se vor desfasura timp de 6 saptamani, in perioada iunie - iulie 2013 sub forma a 10 ateliere de lucru interactive sustinute in limba engleza de catre studentii internationali, intr-un mediu tineresc, dominat de multiculturalitate si diversitate.

Participantii isi vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasa dupa finalizarea studiilor si o atitudine care-i va sprijini in atingerea obiectivelor personale si in consolidare increderii in sine prin provocari practice.

Vor invata: tehnici de negociere si argumentare, ca este esential ca scopul in viata si dorintele pe care le au sa se conecteze cu valorile personale, vor invata despre autenticitate, personal branding si leadership, despre cum sa isi scrie CV-ul si sa isi aleaga cariera sau despre cum sa adopte si o alta cale, cea a antreprenoriatului.

Vor deveni constienti de faptul ca liceul, o etapa importanta din viata lor se apropie de final iar ei trebuie sa fie pregatiti pentru a-si Deschide Aripile!

Editia de vara se desfasoara in 15 orase din Romania: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Pitesti, Curtea de Arges, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara.

Termenul limita de completare a formularului de inscriere este 1 Iunie 2013.

Pentru inscrieri vizitati site-ul proiectului GROW growedu.ro

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#program GROW elevi, #program educatie AIESEC, #educatie non formala Romania , #elevi