Ziare.com

Peste 9.000 de elevi vor fi angajati pentru o zi

Joi, 03 Martie 2011, ora 23:42

   

Peste 9.000 de elevi vor fi angajati pentru o zi
Peste 9.000 de elevi romani vor petrece o zi la companii si firme sau la serviciul unuia dintre parinti, ca sa isi faca o idee despre ce inseamna o anumita profesie.

Acest proiect se desfasoara deja in 11 tari, iar de noua ani, este organizat de Junior Achievement si in Romania, informeaza Evenimentul Zilei.

La evenimentul "Job Shadow Day" vor participa in acest an 9.000 de elevi intre sapte si 19 ani, din 220 de scoli. Scolarii din clasa a XI-a si a XII-a vor sta pentru o zi langa un specialist din domeniul in care isi doresc sa lucreze, iar cei mai mici vor merge in vizita la locul de munca al unuia dintre parinti.

"Experimentul" se va desfasura pe 15 aprilie, in cadrul "Targului Absolventilor 2011".

"Job Shadow dezvolta relatia dintre scoala si comunitatea locala prin faptul ca profesorii sunt cei care incheie parteneriate cu comunitatea de afaceri pentru implicarea elevilor pentru o zi in viata reala a companiilor locale", a explicat Daniela Staicu, Marketing Manager la Junior Achievement Romania.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 716 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor