După 3 zile vei începe să vorbești fluent în limba engleză. Indiferent de vârstă și talentul pentru limbi străine. Cum este posibil?

Advertorial
Miercuri, 25 August 2021, ora 10:00
25961 citiri
După 3 zile vei începe să vorbești fluent în limba engleză. Indiferent de vârstă și talentul pentru limbi străine. Cum este posibil?
engleza FOTO: shutterstock.com

Pare aproape imposibil, pentru a putea învăța limba engleză în 3 zile! Și totuși, această metodă începe să funcționeze într-un timp atât de scurt. După 3 luni vei vorbi fluent și cu accent britanic.

S-ar putea să avem nevoie de cunoașterea limbii engleze în propria noastră casă! Exact această situație a avut loc în cazul domnului Mircea Petrescu din Constanța.

Domnul Mircea și soția sa aveam o pensiune mică de 20 de ani. Era vizitată de obicei de turiști români. Lăudau atmosfera primitoare, bucătăria delicioasă a d-nei Elena și locația excelentă a pensiunii. Gazdele își cunoșteau oaspeții și îi tratau ca pe niște prieteni buni. Nu a fost greu să se înțeleagă cu ei, așa că toată lumea era fericită. Până când…

Nu înțeleg nimic din ce spune!

Acum doi ani, au început să apară tot mai des oaspeți din străinătate. Cel mai adesea erau britanici. S-a dovedit că cineva a văzut pe internet fotografii cu fermecătoarea pensiune, care avea doar recenzii pozitive. Era o singură problemă...

Din păcate, nici domnul Mircea, nici soția sa, Elena, nu știau limbi străine. Majoritatea turiștilor au încercat să comunice în engleză. Însă, cuplul nu înțelegea ce vreau să spună oaspeții.

Domnul Mircea a rugat-o pe nepoată să îi ajute. Fata făcea tot posibilul să traducă. Însă, avea și ea serviciu și nu-și putea salva unchiul în orice moment. Într-o zi, domnul Mircea a venit în bucătărie și i-a spus soției sale: „Acest englez pare nemulțumit de cină. Am încercat să aflu ce se întâmplă, dar nu înțeleg niciun cuvânt!" Doamna Elena era îngrijorată, deoarece, ea pregătea mesele. Dar dacă acel oaspete s-a intoxicat sau va lăsa o opinie proastă?

Nu voi învăța niciodată limba engleză

Domnul Mircea a decis să dedice sezonul de iarnă învățării limbii engleze. S-a înscris la o școală de limbi străine. Era cel mai bătrân din grup. Avea impresia că alți studenți învață mult mai repede și încep să vorbească limba engleză mult mai rapid. Totul mergea încet pentru el. Studia cu sârguință, tocea cuvinte iar, după o săptămână, nu-și mai amintea nimic.

A încercat să ia lecții cu un tânăr englez, care locuia în apropiere. Astfel de lecții individuale s-au dovedit a fi foarte scumpe. Însă, domnul Mircea a considerat că este o investiție pe viitor. Era vizitat de trei ori pe săptămână de englez, care încerca să-l învețe limba lui Shakespeare. Cu toate acestea, chiar și această formă s-a dovedit a fi ineficientă. Domnul învârstă nu înțelegea nimic și asta îi provoca doar stres.

Domnul Mircea a ajuns la concluzia că nu are talent pentru învățarea limbilor străine. A renunțat, pentru că studiul îl costa prea mulți nervi și bani. Se gândea cu disperare la apropierea sezonului estival. Din nou nu îi va înțelege pe oaspeți.

Aceasta este cea mai simplă metodă de a învăța limba engleză!

Într-o zi, a venit nepoata, aducându-i un cadou. I-a înmânat domnului Mircea și l-a asigurat că este cea mai modernă metodă de învățare a limbii engleze, folosită de serviciile speciale. Acesta este motivul pentru care spionii cunosc atât de bine limba engleză. Bărbatul era sceptic.

Dar și-a dat seama că nu mai are nimic de pierdut și a început să folosească această metodă. A fost uimit de ușurința acesteia. În plus, nu era vorba de învățare, ci de relaxare. În fiecare seară, domnul Mircea se întindea pe canapea și asculta. Erau suficiente doar 15 minute! Dar cel mai surprinzător lucru a fost că, după doar 3 zile, domnul Mircea era capabil să spună fluent propoziții întregi.

Această metodă codifică limba engleză la nivel subconștient - automat, profund și definitiv. Domnul Mircea nu trebuia să tocească cuvinte, să-și petreacă ore plictisitoare studiind și stresându-se! Această tehnică a fost rezervată pentru serviciile speciale. Nimeni nu știa cu adevărat despre ea. Din fericire, asta s-a schimbat. Acum oricine ar putea folosi această metodă. Domnul Mircea s-a bucurat de acest cadou minunat.

Sezon extraordinar, profituri mari

Sezonul de vară a fost unul extrem de reușit la pensiunea Petrescu. Invitații au subliniat că domnul Mircea vorbește excelent limba engleză și că se poate înțelege cu el în orice situație. Și soția domnului Mircea a început să folosească această metodă și comunică fără probleme cu turiștii care îi vizitează. Soții susțin că această metodă este pură plăcere și relaxare.

Cel mai important este că această metodă este pentru toată lumea. Vârsta, educația și talentul lingvistic sunt irelevante. Este suficient să ai chef și... un fotoliu confortabil sau o canapea. Limba engleză este dobândită automat prin intermediul sunetelor cu frecvențe speciale. Domnul Mircea și soția sa, Elena, spun că o recomandă prietenilor lor de toate vârstele și toți împărtășesc aceeași părere: METODA ESTE GENIALĂ ȘI SIMPLĂ! Acum este timpul pentru tine, stimate Cititor. Verifică.

Vrei să înveți limba engleză într-un mod rapid, ușor și plăcut? Dă click aici >> >

#engleza, #cursuri engleza, #invata engleza in doua saptamani , #engleza