Noua metoda GARANTEAZA libertatea de a vorbi limba engleza in doar 3 luni!

Advertorial
Miercuri, 17 Martie 2021, ora 08:00
19341 citiri
Noua metoda GARANTEAZA libertatea de a vorbi limba engleza in doar 3 luni!
limba engleza FOTO: shutterstock.com

Visezi sa vorbesti engleza la fel de bine ca pe propria limba? Este foarte simplu! Metoda creata de Laboratorul Neurolingvistic din Boston pentru codarea automata a limbii engleze in creier permite, in doar 3 luni, sa faci schimbari revolutionare in invatarea limbii.

Noua metoda reprezinta o abordare total diferita a procesului de invatare si ofera rezultate complet diferite chiar dupa prima lectie!

Cum functioneaza metoda?

Creierul uman are posibilitati incredibile. Ultimele cercetari au indicat ca putem creste ritmul si usurinta invatarii limbii straine multumita undelor de sunet corespunzator alese, adica asa numitele binaural beats. Acestea au fost utilizate in metoda codarii automate a limbii engleze in creier. Sunetele au diferite functii in functie de faza invatarii.

FAZA I - "SCUFUNDAREA"

La inceput binaural beats relaxeaza si te introduc subtil in starea de concentrare. Aceasta faza dureaza doar 5 minute, fiind o perioada speciala pentru creierul tau. Te-ai gandit vreodata ca invatarea poate incepe de la ceva atat de placut si linistitor?

FAZA II - "MINTEA ABSORBABILA"

In a doua faza, pentru aproximativ 15 minute, vei auzi sunete cu o frecventa care mareste predispozitiile creierului tau pentru invatarea si memorarea permanenta a noilor informatii. In aceasta faza vei asculta intrebari simple si raspunsuri in engleza, pe care le vei repeta dupa lector intr-o configuratie speciala.

Cat de simplu este!

Creatorilor metodei codarii automate a limbii engleze in creier au dorit ca de aceasta sa profite un numar cat mai mare de persoane. De aceea metoda are o forma speciala a inregistrarilor pe care oricine le poate asculta in propria casa, la plimbare sau in orice alt loc. Este suficient sa introduci discul CD in calculator, magnetofon sau playerul portabil pentru a invata cuvinte noi, propozitii si fraze intregi in engleza. Pentru fiecare set este alaturat Asistentul Personal de Limba sub forma unei carti la indemana.

Mareste-ti potentialul posibilitatilor

Multumita metodei codarii automate a limbii engleze in creier, "absorbi" literalmente limba fara niciun efort in numai 3 zile. Multumita acesteia:

Incepi sa castigi de 3 sau chiar de 10 ori mai mult decat in prezent - cunoasterea perfecta a limbii engleze iti va mari posibilitatile de promovare sau a gasirii unui post de munca mult mai satisfacator.

Te vei simti sigur si in siguranta peste hotare - efectuarea comenzilor in restaurant, inregistrarea la hotel sau cererea de indicatii de orientare intr-un oras necunoscut vor inceta sa mai fie pentru tine un motiv de frustrare.

Niciodata nu vei mai simti rusine pentru ca nu stii engleza - iti vei uimi familia cu engleza perfecta, fara urma de accent strain. Acum tu vei incepe conversatiile.

Ei au profitat de codarea automata a limbii engleze in creier si dovedesc ca aceasta metoda este pentru oricine!

− Acum cativa ani fiul nostru a plecat in Anglia cu munca si si-a intemeiat acolo familia. Cand s-a nascut nepotica eram atat de fericiti, insa cand a inceput sa vorbeasca totul s-a complicat. Pentru ca in ce mod sa ma inteleg cu nora sau copilul cand nu stii deloc limba? Am mers cu sotul la cursuri de engleza, insa pentru rezultate trebuia sa asteptam ani. Am cheltuit multi bani si am renuntat dupa doar o luna. Cine rezista la aceasta varsta unui asemenea chin? Din fericire am gasit aceasta metoda. Cat este de confortabil! Nu trebuie sa iesi din casa si nici sa te chinui, iar engleza intra singura in cap. Ascultam inregistrarile cand doream, chiar si in timpul treburilor casnice. Si dupa 3 luni avem amandoi engleza la degetul mic. Acum mergem in Anglia fara teama, iar nepotica noastra adora sa-si petreaca timpul cu noi. Mergem impreuna la plimbari si ii vizitam pe vecinii englezi. Recomand oricui aceasta metoda!

Marinela Predescu, 57 de ani, a invatat engleza in 3 luni

− Dupa facultate mi-am cautat de munca, insa nimeni nu voia sa ma angajeze fara engleza. M-am intalnit cu o prietena si m-am plans de toata aceasta situatie, iar ea mi-a spus sa nu ma ingrijorez, pentru ca exista metoda codarii automate a limbii in creier. Mi-a spus ca multumita acestei metode si ea a inceput sa vorbeasca repede engleza la un asemenea nivel, incat acum lucreaza la receptie intr-un hotel de lux, unde se intelege fluent cu oaspetii de peste granita. Atunci am incercat si eu. Dupa 2 luni am incetat sa ma mai gandesc la locul de munca. Am plecat in Marea Britanie si astazi profit de cunostintele mele din facultate de consultant, iar intre timp castig de cateva ori mai mult decat in tara. Am multi prieteni britanici si ma dezvolt profesional. Studiez un nou profil in Oxford.

Elena Pana, 29 de ani, a invatat engleza in 2 luni

Asa profiti de metoda codarii automate a limbii engleze in creier cu finantare apasa pe link-ul de mai jos:

Profita de metoda cu finantare si invata engleza in 3 luni >>

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Turistă în vârstă de 72 de ani, mușcată de urs în zona barajului Vidraru. Femeia a comunicat în engleză cu salvatorii
Turistă în vârstă de 72 de ani, mușcată de urs în zona barajului Vidraru. Femeia a comunicat în engleză cu salvatorii
O femeie de 72 de ani, aflată ca turist în România, a fost atacată de un urs, luni, 22 aprilie, în timp ce se afla în zona barajului Vidraru din judeţul Argeş. Autorităţile au emis mesaj...
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#engleza, #Limba engleza, #limba engleza Romania , #engleza