Novakid România, școala online de limba engleză pentru copii, folosește tehnologie de ultimă oră pentru a reda 1.100 de lecții simultan

Advertorial
Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 15:31
5301 citiri
Novakid România, școala online de limba engleză pentru copii, folosește tehnologie de ultimă oră pentru a reda 1.100 de lecții simultan
cursuri engleza copii FOTO: school.novakidschool.com

Novakid este o școală online de limba engleză pentru copii, ce a fost fondată în 2017, în Silicon Valley (SUA) de Maksim Azarov, Dmitriy Malin și Amy Kroveletskaya. Novakid activează în România din iunie 2021.

Peste 2.000 de profesori cu experiență, adevărați profesioniști în domeniu, predau cursuri de engleză pentru copii cu vârste între 4 și 12 ani. Această activitate are loc prin intermediul platformei interactive online Novakid, care a fost concepută ca o resursă privată de către fondatori și care, în prezent, poate oferi 1.100 de lecții simultan, păstrând calitatea conexiunii și gama largă de caracteristici.

Conexiuni rapide și calitate înaltă a imaginii în timpul lecției

Din luna august până în octombrie 2021, Novakid și-a optimizat infrastructura de transmisie video pe platformă, pentru a suporta un număr semnificativ de conexiuni.

Mai mult, Novakid garantează calitatea optimă a conexiunii dintre profesor și elev, indiferent de locația acestora. Numai în octombrie, Novakid procesa zilnic peste 5.000 de ore de videoconferințe. În viitor, platforma este pregătită să crească numărul de conexiuni simultane de cel puțin trei ori în următoarele 3 trimestre.

De la începutul anului 2021, creșterea numărului de utilizatori Novakid a ajuns la 700% față de aceeași perioadă a anului precedent. Din ianuarie 2021, baza de clienți s-a mărit lunar cu o medie de 14,8% - prin urmare, a fost necesară mai multă putere de procesare. Numărul de lecții simultane a crescut de 2,5 ori de la începutul anului și a ajuns la un total de peste 1.100.

Limba engleză devine distractivă și interesantă prin realitatea virtuală

Programul educațional Novakid respectă Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL) și este dezvoltat ținând cont de interesele individuale, respectiv vârsta copiilor.

Novakid folosește tehnologii de gamificare și realitate virtuală pentru a crea un mediu propice vorbirii limbii engleze și pentru a ajuta copiii din întreaga lume să asimileze cunoștințele lingvistice într-un mod distractiv și interesant. La ora actuală, 80% din clienții Novakid sunt elevi din țări europene, 15% din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, iar restul de 5% din Asia.

În cei 4 ani de existență, Novakid a desfășurat peste 3 milioane de lecții online de engleză pentru copii, pe platforma interactivă proprie.

Obiective îndrăznețe și pentru România

În prezent, în România sunt active 18 companii care promovează engleza ca a doua limbă (ESL). Piața totală a companiilor ESL din România (atât online, cât și offline) este estimată la 250 milioane de dolari/an, iar piața serviciilor ESL pentru copii (aproximativ 3 milioane de studenți sub 14 ani) reprezintă cel puțin 10% din această valoare.

Ca obiective pentru 2021, Novakid România își propune să depășească pragul de 100.000 de cursuri, iar în ceea ce privește numărul de copii cărora li se livrează lecțiile de engleză, operatorul ESL plănuiește să-l mărească de 3 ori în următoarele 12 luni.

Despre Novakid

Novakid este un start-up fondat de Max Azarov, Dmitry Malin și Amy Krolevetskaya. A fost lansat în 2017 și este prezent în 36 de țări, inclusiv în România. Novakid a atras până acum 4 runde de finanțare de la investitori, în valoare totală de peste 40 de milioane de euro.

În 2021, rata de creștere a bazei de clienți activi a Novakid a atins aproape 700% anual, cu o creștere lunară de până la 14,8%. Numărul de cursuri livrate a depășit valoarea de 2,2 milioane de euro în iunie 2021, ajungând la peste 410.000 de cursuri noi rezervate lunar.

În urma unui studiu de piață realizat de firma de consultanță J'Son & Partners, Novakid a fost desemnată cea mai bună școală online de engleză pentru copii din Europa, în 2021. Novakid se numără, de asemenea, în topul celor 150 de companii EdTech din lume cu un parcurs de dezvoltare uimitor, potrivit la GSV Edtech 150.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#engleza, #cursuri engleza, #cursuri de limba engleza , #engleza