Nu a existat niciodata o metoda mai usoara de a invata limba engleza. Rezultatele instantanee va permit sa vorbiti liber in doar 3 luni!

Advertorial
Vineri, 28 Mai 2021, ora 09:00
25469 citiri
Nu a existat niciodata o metoda mai usoara de a invata limba engleza. Rezultatele instantanee va permit sa vorbiti liber in doar 3 luni!
engleza FOTO: dreamstime.ro

Metoda simpla si rapida de invatare a limbii engleze garanteaza rezultate spectaculoase ale invatarii. Chiar si persoanele, care arata primele semne ale pierderii memoriei au obtinut rezultate incredibile. Rezultatele au fost obtinute dupa doar cateva saptamani de utilizare a acestei metode. Solutia inovatoare este o descoperire globala in abordarea invatarii limbilor straine. Metoda extrem de eficienta se bazeaza pe codarea rapida si automata a limbii in creier. Aceasta metoda este prima astfel de solutie revolutionara!

Sacrificand doar 3 luni, puteti realiza un miracol in cunoasterea limbii engleze, chiar daca pana acum invatarea unei limbi a fost o adevarata provocare, chiar daca aventura cu limba engleza incepe de la zero si chiar daca invatarea unei limbi nu a fost niciodata interesanta. Acum, datorita metodei de codificare automata a limbii engleze in creier, limba straina "intra singura in cap". Utilizatorii metodei pot vorbi engleza ca pe propria lor limba in doar 3 luni.

Mai usor nu se poate

Solutia inovatoare a incantat lumea, iar neurobiologii, lingvistii si multi-poligotii sunt de acord - o metoda mai eficienta decat aceasta nu exista.

Prin urmare, daca doriti sa vorbiti fluent engleza, fara a pierde bani pe alte cursuri, fara a toci cuvinte si fara a va necaji cu gramatica - aceasta metoda a fost creata pentru d-voastra.

Datorita codificarii automate a limbii in creier, utilizatorii metodei "absorb" limba straina, drept urmare, isi pot schimba complet viata. Pornind de la perspectivele de cariera, printr-o crestere semnificativa a posibilitatilor de comunicare, la libera circulatie in strainatate.

Aventura cu limba straina schimba totul!

Cercetarile privind eficacitatea metodei efectuate de Laboratorul de Neurolingvistica din Boston (SUA) au dovedit in mod concludent ca utilizatorii metodei pot stapani limba in doar 3 luni, obtinand o serie de succese:

  • Incep sa castige de 3 pana la 10 ori mai mult, decat in prezent - cunoasterea perfecta a limbii engleze le faciliteaza obtinerea unui avans la locul de munca sau gasirea unui alt loc de munca mai satisfacator.
  • Se simt mai increzatori si mai siguri in strainatate - pot face fata vietii de zi cu zi in strainatate fara probleme. Plasarea unei comenzi intr-un restaurant, cumparaturi, cazare la hotel sau cererea de indicatii de orientare intr-un oras necunoscut se dovedeste a fi banal de usor pentru ei.
  • Castiga noi competente sau hobby-uri - utilizatorii metodei citesc carti, vizioneaza filme si seriale in limba engleza fara subtitrare. Urmaresc site-urile de stiri de pe Internet si vizioneaza programe tv in engleza. Acestia dezvolta o serie de abilitati impresionante, la care nici nu puteau visa.
  • Scapa de sentimentul de rusine din cauza necunoasterii limbii - isi surprind mai ales prietenii si familia, nu doar pe ei insisi. Cunoasterea perfecta a limbii le permite sa comunice liber intr-o limba straina fara vreun indiciu de accent fals. Mai mult, vocabularul bogat le permite sa vorbeasca despre orice subiect.

Cum functioneaza metoda?

Secretul metodei rapide de codare automata a limbii straine in creier se bazeaza pe impactul asupra creierului uman prin subconstient. Cand invatam limba materna in copilarie, niciunul dintre noi nu stie vocabularul sau gramatica acesteia. Nu traducem propozitii, nu trecem peste o lista de cuvinte si nu completam lipsurile din exercitii. Invatam fara sa stim. Asa functioneaza noua metoda. Este suficient sa va supuneti mintea unor sunete stimulatoare speciale.

"Imersiunea totala in limba" - bazata pe o metoda naturala (identica cu cea prin care se asimileaza limba materna), consta in afirmarea unor expresii si fraze gata pregatite. Folosind metoda, mintea se relaxeaza si se deschide spre cunostinte lingvistice, care sunt apoi codificate automat adanc in subconstientul creierului. In practica, utilizatorul metodei asculta pur si simplu inregistrari relaxante. Noile expresii si structuri lingvistice patrund in creier in mod natural, rapid si fara niciun efort din partea destinatarului sunetelor.

Garantia efectelor!

Activarea a 800% din capacitate si memorarea de 15 ori mai rapida este posibila datorita binaural beats, adica sunetelor cu frecvente speciale. Acestea programeaza creierul pentru a-si aminti ultra-rapid si a bloca uitarea in viitor. Binaural beats permit absorbtia limbii ca un burete. Sunetele sunt uniforme, blande si placute, insa sunt o adevarata arma in lupta pentru o memorare rapida si de lunga durata. Acestea iau de la utilizator intreaga "povara" a invatarii, oferindu-i mai mult timp, energie si forta. Este prima metoda atat de revolutionara de programare neurolingvistica a creierului.

Cum poti beneficia de metoda?

Cititorii nostri pot primi metoda de codare automata a limbii engleze in creier cu o finantare atractiva. Trebuie doar sa dati click pe linkul de mai jos:

Ridica metoda cu finantare si invata limba engleza in 3 luni >>

Eveniment Quarterly Report

Partidul cu care PNL vrea să se alieze: ”Au început consultările active în vederea fuziunii” SURSE
Partidul cu care PNL vrea să se alieze: ”Au început consultările active în vederea fuziunii” SURSE
În pragul anului electoral 2024, partidele au început deja să gândească strategii pentru a obține cele mai bune scoruri anul viitor, când vor exista patru rânduri de alegeri:...
Surpriza ultimului sondaj politic: Partidul Dianei Șoșoacă ar atinge pragul electoral dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare
Surpriza ultimului sondaj politic: Partidul Dianei Șoșoacă ar atinge pragul electoral dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, câștigător ar ieși PSD, potrivit ultimului sondaj politic realizat de CURS la comanda PNL. Lupta e strânsă pentru locul doi,...
#engleza, #cursuri engleza, #Limba engleza , #engleza