Nu-ți pierde timpul și banii pe cursurile de limbi străine plictisitoare. Mulțumită noii metode vei vorbi engleza FLUENT în 2 săptămâni!

Advertorial
Marti, 31 August 2021, ora 10:00
15385 citiri
Nu-ți pierde timpul și banii pe cursurile de limbi străine plictisitoare. Mulțumită noii metode vei vorbi engleza FLUENT în 2 săptămâni!
engleza FOTO: shutterstock.com

Deja 32 de mii de români au stăpânit INDIVIDUAL limba engleză fără să iasă nici măcar din propria casă. Succesul l-au obținut chiar și cei care se considerau netalentați lingvistic sau „prea bătrâni”. A fost suficient să își sacrifice 10 minute zilnic, 2 săptămâni pentru acestă metodă nouă a cunoașterii exprese a limbii.

De aceea, dacă vrei expres, individual și fără efort să înveți limba engleză, iar mulțumită acesteia:

  • Să câștigi de 2,5 și chiar de 10 ori mai mulți bani – să primești o muncă mai bună sau promovarea, pe care o meriți de mult;
  • Să primești muncă peste hotare – și să te simți sigur și în siguranță mulțumită cunoașterii perfecte a englezei;
  • Fără probleme să te înțelegi în vacanțele de peste graniță – și să poți comanda prânzul în restaurant, să ceri nota și să nu te lași păcălit;
  • Să vorbești liber – în ginerele sau nora, nepoții sau cunoștiințele de peste granițe;
  • Să dobândești noi abilități – să înțelegi textul melodiilor englezești și să citești cărți, sau să vizionezi filme în original. În același timp să obții noi pasiuni și admirația în ochii familiei și cunoștiințelor.

Citește mai departe, pentru a cunoaște acțiunea metodei >>

Mulțumită cunoașterii fluente a englezei fără probleme vei comanda prânzul într-un restaurant de peste granițe

Chiar și 200 de cuvinte noi în fiecare zi

Mulțumită acestei metode noi, nu va trebui să tocești ore întregi din cărți, pentru a învăța limba engleză și nici să te chinui pentru a înțelege complexitatea gramaticală. Această metodă inovatoare, face ca creierul tău să absoarbă noile fraze și cuvinte pe engleză, literalmente ca „un burete”. Nici nu-ți vei da seama și deja fără probleme vei înțelege serialul englezesc și vei putea să îl vizionezi fără subtitrare sau dublaj.

Vei avea impresia, că cuvintele îți intră singure în cap. Mulțumită metodei denumite științific neuro-absorbția limbii, creierul tău va fi în stare să memoreze chiar și 200 de cuvinte noi pe engleză zilnic. Fără repetare!

Îți vei impresiona copiii, nepoții și cunoștiințele, care îți repetă că „engleza este acum de bază”. Îi vei uimi cu accentul tău perfect în engleză și cu cunoștiința vocabularului larg. Se poate demonstra, că vorbești mai bine decât ei. Imaginează-ți fața ginerelui sau a norei din străinătate, când începi discuția pe engleză, le propui cafeaua sau le vei spune anecdote pe engleză fără întrerupere.

Mulțumită metodei învățării exprese a limbii, vei cunoaște engleza fără cărți și cursuri

„Revoluție în lingvistică”

Prof. Roger Crawford, multipoliglotul cu o vechime de peste 30 de ani în învățarea limbilor

− Această metodă expresă pentru învățarea limbii este o revoluție în lingvistică! Cred că aceasta va schimba complet abordarea învățării limbii și va falimenta majoritatea școlilor de limbi străine. De ce cuvinte atât de tari? Este simplu – de ce ți-ai irosi timpul și banii, tocind cuvintele și învățând gramatica inutilă, dacă poți „absorbi limba engleză” în 2 săptămâni? Și să sacrifici pentru asta 10 minute zilnic!

Creierul nostru este cea mai puternică mașină din lume

− Cum funcționează? Ei bine – creierul nostru este cea mai puternică mașină din lume. Zilnic însă, utilizăm doar 10% din capacitatea sa. Această metodă face posibilă activarea a până la 90% din capacitatea cognitivă a creierului! Mulțumită acesteia devine absorbantă ca un burete și cunoștiințele ne intră literalmente singure în cap. Spun direct – creatorul acestei metode, ar trebui să primească Nobel-ul!

În stânga: activitatea creierului în perioada cursului tradițional pentru învățarea limbii

În dreapta: activitatea creierului în perioada utilizării metodei pentru învățarea expresă a limbii

Ei au profitat de metodă și vorbesc fluent engleza:

Mariana Ciocoiu, 33 de ani, Bârlad

− Această metodă mi-a salvat căsnicia! După două săptămâni de utilizare am stăpânit engleza perfect și mă puteam alătura soțului, care este în Anglia pentru a câștiga o pâine. Sunt fericită, că suntem iar împreună!

Maria Popa, 76 de ani, Pitești

− Mulțumită acestei metode am stăpânit engleza în 2 săptămâni, deși credeam că la vârsta mea nu am nicio șansă. În final mă pot înțelege cu soțul fiicei, care este din Marea Britanie. Mulțumesc!

Ioan Crin, 62 de ani, Ploiești

− Vă spun așa: nu m-am chinuit deloc, iar engleza o am la degetul mic. Pot citi ghiduri despre pescuit în această limbă și mă laud cu asta. Recomand!

Mircea Gâlcă, 28 de ani, Arad

− De neconceput, că o decizie simplă îți poate schimba viața! Dacă nu profitam de această metodă, în continuare stăteam în atelierul unchiului și lucram pe nimic. Dar acum am stăpânit engleza în 2 săptămâni și am plecat în UK! Câștig de 10 ori mai mult și mă gândesc la deschiderea propriului service auto. Minunat!

Dacă vrei să profiți de metoda expresă pentru învățarea englezei apasă aici:

Apasă aici, pentru ca în 2 săptămâni să vorbești fluent și fără greșeală engleza >>

Citește și:
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi seară, că susţine unele principii legate de pensiile speciale, astfel că pensia nu poate fi mai mare decât salariul, iar cei care se...
USR și Forța Dreptei încearcă să blocheze acordarea unor sporuri pentru o categorie de bugetari. Legea contestată la Curtea Constituțională
USR și Forța Dreptei încearcă să blocheze acordarea unor sporuri pentru o categorie de bugetari. Legea contestată la Curtea Constituțională
Parlamentarii USR şi Forţa Dreptei au sesizat Curtea Constituţională pe legea prin care personalul Agenţiei Naţionale de Integritate primeşte spor de până la 25% pentru suprasolicitare...
#engleza, #cursuri engleza, #invata engleza in doua saptamani , #engleza