Vrei sa te inscrii la cursuri de engleza? Afla daca acestea se pot dovedi benefice pentru tine!

Advertorial
Miercuri, 14 Aprilie 2021, ora 16:56
4511 citiri
Vrei sa te inscrii la cursuri de engleza? Afla daca acestea se pot dovedi benefice pentru tine!
cursuri engleza FOTO: pexels.com

Exista foarte multe motive pentru care invatarea unei limbi straine este benefica. Vei reusi sa comunici cu persoane noi, sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva si sa intelegi mai bine anumite culturi si traditii. Cu toate acestea, exista circa 6.500 de limbi si dialecte folosite in lume in acest moment, insa majoritatea persoanelor aleg sa se inscrie la cursuri engleza. Descopera "de ce" in randurile ce urmeaza!

Cateva motive pentru care sa alegi un program modern de cursuri engleza

1. Limba engleza este folosita in majoritatea zonelor din lume

Desi spaniola si limba chineza sunt limbile native ale celor mai multe persoane din lume, majoritatea alege sa invete engleza ca a doua limba. In plus, multe dintre sistemele de educatie ale tarilor din lume includ cursuri de engleza in programa scolara. Astfel, una din cinci persoane din lume poate vorbi sau intelege notiuni de baza in limba engleza. Tocmai de aceea, engleza este una dintre cele mai utile limbi pe care le poti stapani in acest moment, intrucat vei putea comunica cu persoanele din majoritatea tarilor lumii.

2. Oportunitati de studiu

Pentru copii si adolescenti, programele moderne de cursuri de engleza se pot dovedi extraordinar de benefice. Stapanind limba engleza, orice elev are sansa de a studia in strainatate si de a-si crea un viitor plin de oportunitati. Marile universitati din lume accepta studenti din orice tara prin diferite programe, insa una dintre conditiile de baza este cunoasterea limbii engleze.

3. Oportunitati profesionale

Programele de cursuri de engleza pe care le parcurgi te pot ajuta sa schimbi domeniul de lucru, angajatorul sau sa avansezi pe scara ierarhica. Multe dintre job-urile bine platite de astazi sunt in cadrul companiilor multinationale, asadar un CV care include limba engleza este mult mai bine privit de fiecare angajator. Pe langa faptul ca poti folosi limba engleza, cunoasterea aprofundata a acesteia reflecta faptul ca ai fost dispus sa consumi timp important si sa faci eforturi deosebite pentru te dezvolta din punct de vedere personal si profesional. In plus, un control foarte bun al limbii engleze iti va da sansa de a gasi un loc de munca nu numai in tara, dar si in strainatate.

4. Calatoriile in tari straine

Intrucat engleza este a doua limba pentru foarte multe tari ale lumii, calatoriile tale vor fi mult mai placute atunci cand o stapanesti. De exemplu, anunturile din avion, programul trenurilor, informatiile de urgenta sau indicatoarele prezente pe drumurile publice sunt adesea traduse in engleza, in special in tarile care folosesc un alfabet diferit. In plus, nu trebuie sa gasesti pe cineva care vorbeste romana pentru a cere informatii, intrucat vei reusi sa le obtii foarte simplu in limba engleza.

5. Limba stiintei si a tehnologiei

Societatea moderna se bazeaza foarte mult pe dispozitivele mobile si comunicarea la distanta. Astfel, un program de cursuri pentru copii, adolescenti sau pentru adulti poate deschide noi orizonturi. Tehnologia de ultima generatie foloseste aproape exclusiv notiuni din limba engleza, astfel incat orice software sau functie a aplicatiei poate fi clara atunci cand cunosti limba engleza.

Mai mult decat atat, arta, mass media si socializarea online tind sa aiba limba engleza ca numitor comun. Melodiile de succes sunt in engleza, filmele si serialele populare folosesc limba engleza, iar platformele de socializare faciliteaza comunicarea persoanelor din intreaga lume folosind aceasta limba. Practic, nu exista motive pentru care sa amani inscrierea la un program modern de cursuri de engleza!

Președintele Parlamentului din Republica Moldova, acuzații grave la adresa lui Simion: ”A fost și rămâne un instrument al Rusiei”
Președintele Parlamentului din Republica Moldova, acuzații grave la adresa lui Simion: ”A fost și rămâne un instrument al Rusiei”
Președintele Parlamentului de la Chișinău, Igor Grosu, a declarat marți, 5 martie, la interviurile Digi24.ro că liderul AUR, George Simion, „a fost și va rămâne un instrument al...
Cum au reacționat liderii popularilor europeni, după ce PNL a decis să se alieze electoral cu PSD. „Populiştii şi extremiştii au avut o creştere semnificativă”
Cum au reacționat liderii popularilor europeni, după ce PNL a decis să se alieze electoral cu PSD. „Populiştii şi extremiştii au avut o creştere semnificativă”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit marţi, 5 martie, în conferinţa comună cu preşedintele PPE, Manfred Weber, de la sediul partidului, despre reacţia liderilor la listele comune...
#engleza, #cursuri engleza , #engleza