Perle de la Evaluarea Nationala - romana: Scriind si citind adormim mai repede

Vineri, 28 Iunie 2013, ora 16:18
6654 citiri
Perle de la Evaluarea Nationala - romana: Scriind si citind adormim mai repede
Foto: Antena 3

Evaluarea nationala s-a terminat, iar elevii care au terminat clasa a VIII-a asteapta rezultatele pentru a se putea inscrie la liceu. Desi au fost multe voci care au criticat simplitatea subiectelor atat la limba romana, cat si la cea de matematica, unii elevi au fost pusi in dificultate, astfel ca perlele au curs si de aceasta data.

Un profesor care corecta una dintre lucrarile la romana a avut surpriza neplacuta sa gaseasca un mesaj scris pe foaia de examen. "Subiectul I: Va salut!!! Ceau", a scris unul dintre elevi pe foaia sa de examen, potrivit Antena 3.

"In opinia mea mesajul textului dat este acela ca poti adormi mult mai repede citind sau scriind. Dan a descoperit ca citind nu putea adormi, probabil si datorita faptului ca cartea o citise de nenumarate ori. Dan odata ce a inceput sa scrie in jurnal a si adormit. In concluzie eu cred ca textul vrea sa ne indemne ca scriind nu numai ca ne dezvoltam vocabularul si modul de a gandi dar timpul trece mai repede si adormim mai repede", a scris un alt elev.

Totodata, elevii au dat dovada si de lacune privind gramatica, semnele de punctuatie fiind o adevarata incercare pentru acestia.

"In opinia mea Dan este un copil silitor incat citea pana il lua somnul", noteaza un altul.

"Sincera sa fiu nu prea trece pe la biblioteca scolii, dar isi procura cartile din alte locuri. O sa devina o bibliotecara pe cinste", a scris o eleva, in timp ce un alt candidat a remarcat ca "Pe langa lectura lui ii place si biciclismul".

"Prietenul meu e foarte inteligent si nici nu are capul mare", scrie un altul, in timp ce o eleva recunoaste: "El fiind cel mai bun prieten al meu imi spune: Bubulina, daca nu ai carte, nu ai parte! Si eu il cred pe cuvant".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#perle Evaluare Nationala, #mesaj profesori Evaluare Nationala 2013, #perle elevi examen , #evaluare nationala 2013