Un elev care voia sa copieze la Evaluarea Nationala dat de gol de un mesaj Ro-Alert

Joi, 24 Iunie 2021, ora 23:34

   

Un elev care voia sa copieze la Evaluarea Nationala dat de gol de un mesaj Ro-Alert
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat, joi seara, 24 iunie, ca cei trei elevi eliminati de la proba de matematica a Evaluarii Nationale au fost prinsi cu telefonul mobil, iar unul dintre ei a primit mesaj RO-Alert in timpul probei.

Sorin Cimpeanu a facut, joi seara, precizari despre cei trei elevi eliminati de la proba de matematica a Evaluarii Nationale.

Cimpeanu a explicat ca toti trei au fost prinsi cu telefoanele mobile asupra lor, lucru interzis de metodologie.

"Unul a primit mesaj RO-Alert in timpul examenului", a precizat Cimpeanu.

Ministerul Educatiei a transmis, joi seara, ca 123.250 de candidati, respectiv 93,95% dintre cei inscrisi, s-au prezentat la proba de matematica a Evaluarii Nationale. 7.926 de candidati au absentat, mai multi decat la Limba romana."Pentru tentativa de frauda au fost eliminati 3 candidati, lucrarile acestora fiind notate cu 1 (unu)", a transmis, joi seara, Ministerul Educatiei.

Ultima proba scrisa (Limba si literatura materna) va avea loc vineri si sunt asteptati sa participe cei peste 8.000 de elevi inscrisi.

Rezultatele finale vor fi afisate sambata, 4 iulie.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 5024 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor