Ziare.com

Bacalaureat 2020: Cum se depun contestatiile

Marti, 30 Iunie 2020, ora 12:49

   

Bacalaureat 2020: Cum se depun contestatiile
Absolventii care au sustinut probele la bacalaureat si care sunt nemultumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatii marti, intre 16:00 si 20:00, dar si miercuri, intre 08:00 si 12:00.

Contestatiile pot fi depuse fizic, la scoala de provenienta, dar si prin mijloace electronice. In acest caz, conform ordinului Ministerului Educatiei si Cercetarii, candidatii care depun/transmit prin mijloace electronice contestatii, completeaza semneaza si depun/transmit, prin mijloace electronice, o declaratie-tip in care mentioneaza ca au luat cunostinta de faptul ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere.

In cazul candidatilor minori, declaratia-tip este semnata si de parintii/reprezentantii legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi publicate pe 5 iulie.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre contestatii bacalaureat 2020
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 320 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor