Ziare.com

Evaluare Nationala 2020, etapa speciala: Subiectele la Limba si Literatura Romana

Luni, 29 Iunie 2020, ora 11:52

   

Evaluare Nationala 2020, etapa speciala: Subiectele la Limba si Literatura Romana
Absolventii clasei a VIII a, care s-au inscris la etapa speciala a Evaluarii Nationale 2020, au sustinut luni prima proba, la Limba si Literatura Romana.

S-au inscris 216 absolventi, iar examenul s-a organizat in 60 de centre din 37 de judete si in Bucuresti.

Subiectele la Limba si Literatura Romana

Primele rezultate se vor afisa joi, 2 iulie, pana la ora 12.00, in centrele de examen, numele candidatilor fiind aninimizate.

Contestatiile pot fi depuse in ziua de 2 iulie, in intervalul orar 14:00 - 20:00. Acestea pot fi depuse/transmise si prin mijloace electronice. In acest caz, candidatii completeaza, semneaza si depun/transmit prin mijloace electronice si o declaratie-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunostinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere. Pentru candidatii minori, declaratia-tip este semnata si de catre parintii/reprezentantii legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi afisate sambata, 4 iulie.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1030 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor