Reproșul halucinant adresat de "mămicile din grup" unei femei care și-a mutat copiii la altă școală: "Nu poți să iei decizii de genul ăsta fără să discuți și cu noi"
Scoala / fondul clasei
Un dialog absurd desfășurat pe un grup de WhatsApp a fost făcut public. Conversația are loc în contextul în care o femeie și-a mutat copiii la altă școală. O altă femeie din grup, mamă a unui coleg de clasă al copiilor transferați, se arată foarte revoltată în privința deciziei, scriindu-i că "nu poți să iei decizii de ...
O primărie le cere insistent părinților să nu mai dea bani pentru "fondul clasei". "Este suportat din bugetul local"
Vineri, 30 Septembrie 2022, ora 16:34 - O primărie le cere insistent părinților să nu mai dea bani pentru "fondul clasei". "Este suportat din bugetul local"
Scoala / fondul clasei
Autorităţile locale din Sfântu Gheorghe au virat, luna aceasta, peste 810.000 de lei unităţilor de învăţământ din municipiu pentru acoperirea cheltuielilor curente ale elevilor şi au...
Director de liceu, acuzat de elevi că le-a cerut bani pentru printarea lucrărilor. "5.600 de lei la fiecare clasă s-ar strânge ilegal"
Sambata, 12 Februarie 2022, ora 13:14 - Director de liceu, acuzat de elevi că le-a cerut bani pentru printarea lucrărilor. "5.600 de lei la fiecare clasă s-ar strânge ilegal"
Scoala / fondul clasei
Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC) solicită demiterea directorului Liceului Ovidius din municipiul Constanţa pentru colectarea de la elevi a unor sume pentru printarea lucrărilor,...
Scandalul "fondul clasei". IȘJ Constanța aruncă vina pe copiii care au reclamat problema: "Iniţiativa a aparţinut elevilor"
Vineri, 11 Februarie 2022, ora 18:38 - Scandalul "fondul clasei". IȘJ Constanța aruncă vina pe copiii care au reclamat problema: "Iniţiativa a aparţinut elevilor"
Scoala / fondul clasei
Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Sorin Mihai, a declarat vineri, 11 februarie, că initiaţiva de colectare de fonduri de la Colegiul Naţional Pedagogic din Constanţa a...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei fondul clasei . Această zonă va concentra articolele categoriei Scoala din Ziare.Com care au subiectul principal: fondul clasei.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - fondul clasei, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Scoala , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.