Reproșul halucinant adresat de "mămicile din grup" unei femei care și-a mutat copiii la altă școală: "Nu poți să iei decizii de genul ăsta fără să discuți și cu noi"
Joi, 26 Octombrie 2023, ora 11:26 - Reproșul halucinant adresat de "mămicile din grup" unei femei care și-a mutat copiii la altă școală: "Nu poți să iei decizii de genul ăsta fără să discuți și cu noi"
Scoala / fondul clasei
Un dialog absurd desfășurat pe un grup de WhatsApp a fost făcut public. Conversația are loc în contextul în care o femeie și-a mutat copiii la altă școală. O altă femeie din grup, mamă a unui coleg de clasă al copiilor transferați, se arată foarte revoltată în privința deciziei, scriindu-i că "nu poți să iei decizii de...
O primărie le cere insistent părinților să nu mai dea bani pentru "fondul clasei". "Este suportat din bugetul local"
Vineri, 30 Septembrie 2022, ora 16:34 - O primărie le cere insistent părinților să nu mai dea bani pentru "fondul clasei". "Este suportat din bugetul local"
Scoala / fondul clasei
Autorităţile locale din Sfântu Gheorghe au virat, luna aceasta, peste 810.000 de lei unităţilor de învăţământ din municipiu pentru acoperirea cheltuielilor curente ale elevilor şi au făcut un apel către părinţi să nu mai dea bani pentru "fondul clasei", menţionând că acesta este suportat din bugetul local. În baza unui...
Director de liceu, acuzat de elevi că le-a cerut bani pentru printarea lucrărilor. "5.600 de lei la fiecare clasă s-ar strânge ilegal"
Sambata, 12 Februarie 2022, ora 13:14 - Director de liceu, acuzat de elevi că le-a cerut bani pentru printarea lucrărilor. "5.600 de lei la fiecare clasă s-ar strânge ilegal"
Scoala / fondul clasei
Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC) solicită demiterea directorului Liceului Ovidius din municipiul Constanţa pentru colectarea de la elevi a unor sume pentru printarea lucrărilor, prezentând în acest sens o chitanţă cu ştampila unităţii de învăţământ care atestă primirea de la un elev a unei sume de 200 de lei. AEC a...
Scandalul "fondul clasei". IȘJ Constanța aruncă vina pe copiii care au reclamat problema: "Iniţiativa a aparţinut elevilor"
Vineri, 11 Februarie 2022, ora 18:38 - Scandalul "fondul clasei". IȘJ Constanța aruncă vina pe copiii care au reclamat problema: "Iniţiativa a aparţinut elevilor"
Scoala / fondul clasei
Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Sorin Mihai, a declarat vineri, 11 februarie, că initiaţiva de colectare de fonduri de la Colegiul Naţional Pedagogic din Constanţa a aparţinut elevilor, fără implicarea cadrelor didactice sau a conducerii unităţii şcolare. Sorin Mihai a afirmat că i-a fost solicitat conducerii...