Greva care nu va fi niciodată. Ce s-ar întâmpla dacă părinții nu și-ar mai trimite, pentru o zi, copiii la școală?
Scoala / greva
Cum ar arăta o grevă a părinților responsabili? O grevă a părinților care doresc să își știe copiii sănătoși chiar și în condițiile unei imunizări de turmă aflată în desfășurare? Niciodată în România părinții nu au organizat o acțiune de acest tip. Au fost mereu divizați. Cele mai relevante ONG-urilor ale ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei greva . Această zonă va concentra articolele categoriei Scoala din Ziare.Com care au subiectul principal: greva.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - greva, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Scoala , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.