Suspiciuni de TBC la o cresa din Bucuresti
Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 13:13 - Suspiciuni de TBC la o cresa din Bucuresti
Scoala / invatamant prescolar
O ancheta a fost demarata de catre Directia de Sanatate Publica la o cresa din Capitala, din cauza unor suspiciuni de TBC la patru copii. La toti cei patru copii, in urma testelor, a fost...
Cum se va da Bacalaureatul in 2010
Luni, 07 Septembrie 2009, ora 13:30 - Cum se va da Bacalaureatul in 2010
Scoala / invatamant prescolar
Examenul de Bacalaureat va avea trei probe scrise obligatorii, conform noului proiect de lege trimis de Ministerul Educatiei, luni, in Parlament. Elevi vor da o proba la Limba si literatura...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei invatamant prescolar . Această zonă va concentra articolele categoriei Scoala din Ziare.Com care au subiectul principal: invatamant prescolar.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - invatamant prescolar, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Scoala , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.