Bucuresti: Un nou program american educativ pentru copii incepe in iulie

Vineri, 11 Iulie 2008, ora 16:54
1752 citiri
Bucuresti: Un nou program american educativ pentru copii incepe in iulie

Un al treilea centru FasTracKids, program american de training pentru copii cu varste cuprinse intre 6 luni si 8 ani, se va deschide, din 16 iulie, in Bucuresti.

Programul va debuta cu un "Summer Camp" saptamanal, care vizeaza introducerea copiilor in lumea dinozaurilor si a paleontologiei.

Programul "Summer Camp" se va desfasura in fiecare saptamana, durata unui curs fiind de cinci zile, in sesiuni a cate 3 ore pe zi, intre orele 09.00 - 12.00 sau intre orele 18.00 - 21.00. Exista cursuri "Signing" - pentru copii de la 6 luni la 2 ani, "Tots" - copii intre 2 si 3 ani si jumatate si "Core" pentru copii intre 3 si 8 ani.

"Explorand acest univers misterios, copiii vor invata sa faca primele ipoteze despre formele de viata de pe Terra. Copiii vor deveni 'tineri savanti' in paleontologie, stiinta care se ocupa cu studiul complex al organismelor fosile animale si vegetale. Ei vor pune bazele Muzeului FasTracKids al Dinozaurilor, in care isi vor expune toate rezultatele experimentelor saptamanii", se arata intr-un comunicat remis presei de centrul FasTracKids.

Programul FasTracKids a fost conceput intre anii 1998-2002 de o echipa de psihologi si educatori americani. El pune accent pe dezvoltarea abilitatilor fundamentale de viata, cum ar fi gandirea creativa, comunicarea si vorbirea, transferul cunostintelor in practica, lucrul in echipa, luarea de decizii, rezolvarea de probleme si leadership.

In timpul lectiilor, copiii isi imbogatesc cunostintele prin experimente, prezentari filmate la fiecare sesiune de curs, discutii, jocuri de rol, activitati practice si jocuri atractive.

FasTracKids a fost desemnat de revista americana Entrepreneur Magazine drept franciza educationala pentru copii numarul 1 in lume, fiind in acest moment prezenta in 40 de tari cu peste 200 de centre.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alertă cu privire la un sirop de tuse pentru copii. Produsul ar fi foarte toxic, arată testele
Alertă cu privire la un sirop de tuse pentru copii. Produsul ar fi foarte toxic, arată testele
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că este probabil să extindă avertizarea cu privire la siropul de tuse pediatric Benylin, produs de Johnson & Johnson dintr-un lot descoperit în...
De ce postul nu este pentru toată lumea. Medicii îl interzic pentru anumite persoane
De ce postul nu este pentru toată lumea. Medicii îl interzic pentru anumite persoane
Postul Paștelui este cel mai aprig și mai lung de peste an. Puțini știu însă că postul nu este pentru toată lumea, iar anumite persoane nu trebuie să țină post deoarece le poate face...
#copii, #activitati, #educatie, #vara, #FasTracKids, #paleontologie , #invatamant