Rampa ta de lansare intr-o cariera de top - Liceul Laude Reut

Advertorial
Duminica, 21 Iunie 2020, ora 20:15
14465 citiri
Rampa ta de lansare intr-o cariera de top - Liceul Laude Reut

Evaluarea Nationala tocmai a trecut, emotiile s-au mai estompat si astepti rezultatele. Dar dincolo de rezultate, stim ca adevarata preocupare a ta este acum sa faci alegerea cea mai inspirata pentru drumul pe care il vei parcurge pentru urmatorii 4 ani. Aceasta alegere va fi definitorie pentru tine, pentru cariera pe care o vei urma in viata, pentru dezvoltarea ta personala si profesionala.

Se zice ca o calatorie de 1000 de mile incepe cu primul pas. Ai o mare responsabilitate fata de tine insuti sa faci pasul cel bun, acel prim pas care te va ghida spre atingerea visurilor tale - chiar daca nu stii cel mai clar acum care sunt acestea, alege liceul Laude-Reut!

Te vom ajuta sa le descoperi si sa te descoperi, vei creste fara sa iti dai seama, iar intr-o buna zi, cand vine iar ceasul unei noi alegeri, precum va fi momentul cand vei pleca la facultate, vei realiza cate posibilitati ti se deschid la orizont, in domenii de mare impact si la nivel de leadership: diplomatie si relatii internationale, business, media-comunicare, IT, medicina, biotehnologii, inginerie etc.

Te asteptam la oricare dintre cele trei profiluri de studiu: Matematica - Informatica, Stiinte Sociale sau Stiinte ale Naturii, ca boboc, in toamna, impreuna cu profesorii nostri dedicati ce iti vor fi cei mai buni prieteni in pregatirea ta de viitor, pentru universitati de top din tara si strainatate, din Europa, Israel si Statele Unite ale Americii.

Iti punem la dispozitie spatiu modern de invatare, in frumoasa cladire Academician Nicolae Cajal, din Piata Leul Ierusalimului, dotata cu laboratoare moderne de fizica, chimie, informatica, limbi straine si tehnologii de ultima generatie (video-proiectie, table smart, platforme virtuale etc.).

Iti oferim programe inovatoare de diplomatie culturala, publica si digitala, business si antreprenoriat, marketing, comunicare si media, pregatire la cel mai inalt nivel pentru a trece examenul final de Bacalaureat cu distinctie, precum toate generatiile anterioare, pe curriculum aprobat de Ministerul Educatiei Nationale, a carui avizare o detinem ca scoala de excelenta in educatia preuniversitara romaneasca.

Familia Laude-Reut te asteapta, te primeste cu bratele deschise si multi prieteni, precum spune si numele nostru: in limba ebraica, reut inseamna prietenie.

Absolventii sau viitorii absolventi Laude-Reut ti-au pregatit un mesaj special, prin care te indeamna sa tintesti sus, intrucat vei avea intreg sprijinul Laude-Reut - cunoaste-i aici: sau pe paginile de Facebook si LinkedIn ale Complexului Educational Laude-Reut.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#scoala, #evaluare nationala, #Laude Reut, #limba ebraica, #absolventi, #actualitate, #invatamant , #invatamant