Ziare.com

LAUDE-REUT - noul an scolar sub un nume nou, dar cu aceeasi misiune in educatie

Advertorial
Miercuri, 12 Septembrie 2018, ora 17:30

   

LAUDE-REUT - noul an scolar sub un nume nou, dar cu aceeasi misiune in educatie
Miercuri, 12 septembrie 2018, a avut loc festivitatea de deschidere a noului an scolar la Complexul Educational LAUDE-REUT, moment inaugural al noii cladiri a liceului, ce poarta numele Academicianului Nicolae Cajal.

Construita in parteneriat public-privat cu Primaria Municipiului Bucuresti si Primaria sectorului 3, cladirea Liceului LAUDE-REUT este moderna si luminoasa, avand laboratoare digitale de ultima generatie, in care elevii vor urma cursuri variate, ce imbogatesc oferta curriculara consacrata, cu sprijinul partenerilor educationali de exceptie, din tara si strainatate, printre care Ministerul Invatamantului din Israel.

Alaturi de elevi si parintii lor emotionati, cu aceasta ocazie, au fost prezenti membrii ai echipei Primariei sectorului 3 si consilieri locali, ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, ai Ambasadei Statului Israel in Romania, membrii ai Laude-Reut Board of Trustees, prieteni si sustinatori ai scolii.


S-au rostit cuvinte calde, incurajari si urari de succes, s-au adresat multumiri si aprecieri pentru intreg sprijinul acordat educatiei, intr-un moment emotionant pentru fiecare dintre participanti.

Onoarea taierii panglicii a revenit doamnei inspector scolar general, Ioana Mihaela Neacsu si domnului Honorius Circa, City Manager al sectorului 3, impreuna cu presedintele Complexului Educational Laude-Reut, doamna Tova Ben Nun-Cherbis.


In aceasta cladire vor studia, din cei 465 de elevi ai Complexului Educational Laude-Reut, copiii cuprinsi in clasele a VIII-a - a XII-a.

Si pentru ca toamna se numara bobocii, absolventii celei de a noua generatii Laude-Reut, care a trecut bacalaureatul in iulie 2018 cu medii foarte mari, au primit diploma Magna cum Laude, ca marturie a succesului lor si ca motivatie de a-si continua parcursul profesional cu perseverenta si dedicare.Elevii Complexului Educational Laude-Reut au reconfirmat si anul acesta pregatirea asidua de pe parcursul ciclului liceal, facandu-ne mandri si consolidand statutul de elita al scolii, jumatate dintre absolventi obtinand medii peste 9,50, cea mai mare fiind 9,85.


Anul scolar 2018-2019 debuteaza in Noul An evreiesc 5779, sub titulatura LAUDE-REUT, ca urmare a dobandirii autonomiei institutionale in data de 16 martie 2016, cand Ambasadorul Ronald S. Lauder a acordat independenta Complexului Educational Lauder-Reut, pentru indeplinirea tuturor criteriilor de performanta in educatie stabilite de fondatori.

Incepand cu 1 septembrie 2018, scoala Lauder-Reut a devenit Complexul Educational LAUDE-REUT, pastrand aceleasi valori care au consacrat-o si i-au adus prestigiul in mediul educational, pentru nobila misiune asumata de a forma liderii lumii de maine.

Ramanem in continuare in slujba educatiei de excelenta intr-un mediu multicultural, cu profesori dedicati si rezultate dovedite, insufland tinerilor valori stabile pentru un viitor durabil, fapt prin rezultatele deosebite obtinute de elevii LAUDE-REUT la examenele de bacalaureat si evaluare nationala, dar si la numeroasele competitii scolare si extrascolare, interne si internationale, pe tematici diverse.

Sa fie intr-un ceas bun pentru startul anului scolar 2018- 2019!

Despre Complexul Educational LAUDE-REUT

In cele peste doua decenii de existenta sub tutela Fundatiei R.S. Lauder, Complexul Educational Laude-Reut, acreditat pentru toate nivelurile de invatamant, a atins performante neobisnuite, garantate de oferta educationala, dar si de pregatirea individualizata a elevilor, de catre profesori selectati cu exigenta, fapt care i-a atras obtinerea autonomiei prin indeplinirea criteriilor de performanta stabilite de fondatori.

Oferta educationala Laude-Reut cuprinde profil teoretic bilingv (engleza) - real si umanist, bacalaureat la limba ebraica, proiecte si parteneriate internationale (Ministerul Educatiei din Israel, Comenius, Gruntvig, Cannes Lions), vizite internationale de studiu, schimb de elevi si profesori cu scoli din toata Europa si Israel, pregatire academica timpurie - cursuri de Business si Legal English, comunicare, media, diplomatie, protocol, relatii internationale, public speaking si debate.

Cursurile sunt furnizate si certificate de parteneri academici de prestigiu din Romania si din strainatate: Institutul Diplomatic Roman - Ministerul Afacerilor Externe, Cannes Lions Romania, British Council, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Israel, Raphael Recanati International School, Israel.

Pe langa promovabilitatea de 100% la examenul de bacalaureat, in sesiunea din iulie, timp de 9 generatii de la infiintarea liceului, rezultatele deosebite si procentul impresionant de elevi olimpici la disciplinele din trunchiul comun, Laude-Reut are un punct forte in oferta extracurriculara consacrata drept punct de referinta pentru sistemul educational: arta si multimedia pentru gradinita si scoala primara, business, media si diplomatie pentru liceu, orele si cluburile de limbi straine (engleza, ebraica, franceza, spaniola, italiana, germana, chineza), de jurnalism, fotografie, informatica, robotica, arte, drama, dans, instrument muzical, matematica, sah, sport etc.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Comlexul Laude Reut liceul Laude Reut
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 24974 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor