Repartizare licee 2011: Top 10 specializari si licee dupa media de admitere

Marti, 12 Iulie 2011, ora 11:26
8174 citiri
Repartizare licee 2011: Top 10 specializari si licee dupa media de admitere
Foto: Zi de zi

Absolventii clasei a VIII-a au aflat marti la ce licee au fost repartizati si care au fost ultimele medii la primele zece specializari din tara.

Astfel, la Colegiul National "Sfantul Sava" din Bucuresti, la profilul real - matematica informatica, ultima medie a fost de 9,94. La aceasta specializare au fost disponibile 30 de locuri.

Afla cu Ziare.com ultimele noutati despre Repartizare licee 2011

"Sfantul Savu" este urmat de Colegiul National "Fratii Buzesti" din Craiova, tot real matematica informatica, cu ultima medie 9,88. Si aici elevii s-au "batut" pe 30 de locuri.

Pe locul trei se afla Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta, unde au fost disponibile 30 de locuri la profilul real - stiinte ale naturii. Ultima medie inregistrata aici a fost 9,86.

Locul patru este ocupat tot de Colegiul National "Fratii Buzesti" din Craiova cu profilul real - stiinte ale naturii, unde ultima medie a fost 9,81. La aceasta sectiune au fost disponibile 30 de locuri.

Colegiul National "Mihai Viteazul" din Ploiesti ocupa locul cinci cu ultima medie de 9,81 la matematica informatica. 30 de elevi au fost inscrisi aici.

La Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati ultima medie la matematica informatica a fost 9,80. La acesta au fost disponibile 30 de locuri.

30 de elevi au putut sa se inscrie la Colegiul National "I.C. Bratianu" din Pitesti, unde ultima medie la matematica-informatica a fost de 9,70.

Locul opt este ocupat de Colegiul National "Traian" din Drobeta Turnu Severin. Aici ultima medie la profilul real - matematica informatica a fost de 9,79 si au fost 45 de locuri disponibile.

La Colegiul National "B.P Hasdeu" din Buzau ultima medie de intrare la matematica informatica a fost 9,78. Aici au fost disponibile 30 de locuri.

Ultima specialiare din top 10 este la Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta unde cea din urma medie a fost de 9,78. La acest colegiu au fost disponibile 30 de locuri.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#repartizare licee, #repartizare licee 2011, #repartizare liceu, #repartizare liceu 2011 , #licee