Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Repartizare licee 2011: Vezi listele dupa a doua etapa

Duminica, 24 Iulie 2011, ora 16:31
5933 citiri
Repartizare licee 2011: Vezi listele dupa a doua etapa
Foto: Arhiva

Absolventii clasei a VIII-a nerepartizati in prima sesiune au avut o noua sansa, cei mai multi fiind repartizati in a doua etapa.

Astfel, din cei 2.111 de elevi din toata tara care au ramas nerepartizati pentru ca au completat initial prea putine optiuni in fisa de admitere, 2.102 elevi au aflat la ce liceu vor invata incepand din toamna.

Rezultatele au fost publicate, online, pe site-ul Ministerului Educatiei. Listele pot fi consultate pe Rapoarte repartizare licee.

Afla cu Ziare.com ultimele noutati despre Repartizare licee 2011.

Doar noua absolventi de clasa a VIII-a din intreaga tara au ramas nerepartizati, insa acestia au o alta sansa in septembrie. Acestia au medii de admitere cuprinse intre 5,36 si 2,75.

Dintre acestia, trei tineri sunt din judetul Bihor si doi din judetul Giurgiu.

Cate un elev din Neamt, Suceava, Dolj si Ialomita isi va incerca norocul in septembrie, la a treia etapa a repartizarii computerizate.

Doi dintre elevii ramasi intial nerepartizati in liceele din tara au medii peste 9,00, iar 27 de elevi au obtinut note intre 8,00 si 9,00. Acestia au prins insa un loc la liceu in a doua etapa a rapartizarii computerizate.

Judetele cu cei mai putini elevi nerepartizati in prima sesiune sunt Buzau si Tulcea. In aceste judete 10, respectiv 11 elevi nu au fost repartizati initial, insa cu totii au prins un loc la liceu, dupa a doua etapa.

Repartizare 2011: Afla la ce liceu ai intrat!

Liceul fruntas, in prima sesiune, in clasamentul celor mai mari medii de admitere este Colegiul National "Sfantul Sava" din Bucuresti, unde media ultimului admis a fost 9,60, astfel ca nu au mai fost locuri disponibile pentru elevii repartizati in a doua etapa.

De aceasta data, in Iasi au mai fost repartizati 43 de absolventi de clasa a VIII-a. Acestia au avut medii cuprinse intre 7,76 si 3,83.

De asemenea, potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean din Botosani, toti cei 54 de candidati care s-au inscris in etapa a doua au fost repartizati la liceu. Dupa prima etapa, au ramas nerepartizati la licee 108 absolventi de gimnaziu, insa doar 54 au ales sa se inscrie la a doua etapa de repartizare, spun reprezentantii ISJ, citati de Botosani News.

Dupa aceasta a doua etapa, in liceele botosanene au mai ramas disponibile 468 de locuri. Acestea vor fi puse la dispozitia elevilor care vor sustine corigentele, o noua etapa de repartizare urmand a avea loc in luna septembrie.

Toti cei 33 de absolventi de clasa a VIII-a care nu au prins niciun loc la liceu la prima etapa de repartizare computerizata au fost, in cele din urma, declarati admisi si in Hunedoara. Fiecare din cei peste 30 de elevi nu a intrat la liceu de prima data din cauza ca nu si-a completat suficiente optiuni pe fisele de inscriere.

In Vrancea, peste 100 de elevi vor deveni, din toamna, boboci la liceu, desi au avut medii de admitere sub 5, scrie Adevarul.

Potrivit metodologiei aprobata de MECTS, la a doua etapa a repartizarii computerizate au participat candidatii din seria curenta, indiferent de varsta, si cei din seriile anterioare, care nu implinesc 18 ani pana la data de 11 septembrie 2011 inclusiv si care au ramas nerepartizati dupa prima etapa sau nu au participat, din diferite motive, la prima etapa de admitere.

Candidatii respinsi la probele de aptitudini si candidatii care au participat la probele de verificare a cunostintelor de limba materna sau moderna au completat, de asemenea, optiunile in 19 iulie si au participat la repartizarea computerizata.

220.000 de elevi au participat in 2011 la Evaluarea Nationala pentru clasa a VIII-a care s-a desfasurat in perioada 20-22 iunie, dintre care aproape 192.000 de absolventi de gimnaziu au fost repartizati de computer in liceele din toata tara inca din prima sesiune. Cea mai mica medie de admitere in clasa a IX-a a fost 3,26, inregistrata la Grupul Scolar Sarmasag, judetul Salaj.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#repartizare licee 2011, #repartizare liceu 2011, #repartizare computerizata licee 2011, #edu repartizare licee 2011 , #licee